Digidexo.com

Mål for elektriske rullestoler for barn

Mål for elektriske rullestoler for barn


Hvis et barn har en funksjonshemming eller sykdom som begrenser ham til en rullestol, vil han trenger å lære å tilpasse seg og fungere i en verden ment for turgåere. Barn bør bli intervjuet, vurderes og evalueres før en elektrisk rullestol er valgt for dem. Det finnes mange typer elektriske rullestoler, og et barns styrke og funksjon bør tas i betraktning før stolen er bestilt.

Hva slags stol er nødvendig?

Bestemme hvordan strøm stol vil bli brukt er det første skrittet mot å plukke riktig stol for et barn. En rullestol ekspert vil trenger å vite om barnet har planer om å bruke stolen innendørs eller utendørs, og hvis utendørs, på hva slags terreng. Andre spørsmål å besvare er knyttet til bruk av stolen (for eksempel lek, hjemme, på skolen eller en kombinasjon), hvordan stolen skal transporteres, og hvis det er noen trapper eller andre hindringer som må vurderes.

Mobilitet

Hvis et barn er gitt en elektrisk rullestol, vil hun trenger å lære å kontrollere styrespaken, trykknapp, sip-n-puff, styrekule eller hva slags system styrer bevegelsen av rullestolen. Lære å kontrollere hastigheten på rullestolen, styre den og kontrollere bremsing er et viktig steg i et barns mobilitet reise. Hvis et barn er en gitt en manuell rullestol for å bruke som en reserve, vil hun trenger å lære å navigere i stolen ved hjelp av hendene og hjulene til å gå rett, ta til høyre og venstre, og gå bakover.

Barnets Happiness

Fordi en rullestol blir en forlengelse av barnets kropp og personlighet, plukke farger, funksjoner og en stil som barnet liker. Et barn skal være komfortabel i stolen, og føler seg trygg å bruke det. En ung jente kan ønske en rosa stol, mens en gutt kan føle deg trygg i en lys rød rullestol. Et barn trenger også å føle seg komfortabel i den type makt stol valgt. For eksempel vil ikke alle barn kunne bruke en joystick, og dette bør vurderes når du velger en stol for barnet.

Sikkerhet

Rullestol sikkerhet for barn inkluderer å lære å navigere rundt hindringer, ha tilstrekkelig romforståelse, planlegging trygge ruter, forhandle ulike overflater, får gjennom døråpninger og opp og ned bakker, og lære å endre retninger trygt. Barn kan lære disse ferdighetene fra fysioterapeuter, ergoterapeuter eller kinesiotherapists. Læring sikkerhet ferdigheter er viktig før et barn kan navigere skole, kjøpesenter eller noe annet område.

Barn / Økende Rullestoler

Disse typer stoler ble opprettet for å møte endrede behov hos barn i vekst som trenger rullestol. Rullestoler er for kostbart å erstatte på regelmessig basis, og voksende stoler har rammer som kan konverteres til større størrelser, puter som kan gjøres større og armlener som får lenger etter behov.