Digidexo.com

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider


Grønnsaker er en viktig del av et barns kosthold, pakket full av viktige vitaminer og mineraler som kreves for optimal vekst og utvikling. Det amerikanske Department of Agriculture sier at barn krever varierende grad av grønnsaker hver dag, avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå; beløpet varierer fra en cup for 2 til 3 år gamle gutter og jenter opp til tre kopper for 14-til 18-år gamle gutter. Å vite hvordan å skjule grønnsaker i matlagingen er en effektiv metode for å sikre barnet ditt bruker sin daglige kvote på grønnsaker.

Hvordan skjule grønnsaker i barnas måltider

Sauser

Fres eller mikrobølge grønnsaker til den er myk. Velg løk, hvitløk, paprika og urter for å legge stor smak til tomatbaserte sauser. Brokkoli og gulrøtter er stor for pastasauser, og blomkål er et perfekt tillegg til ost sauser. Bruk bønner og rotgrønnsaker å tykne sauser.

Mos grønnsakene i en blender til en jevn røre.

Tilsett most grønnsaker til pasta sauser, bruke som en pizza topping, eller legge til saus.

Supper

Fres løk og hvitløk i en stor kjele.

Legg til andre grønnsaker i pannen. Experiment - supper er en flott måte å innlemme en rekke grønnsaker og bruke det som er til overs i kjøleskapet og pantry. Legg urter til smaken.

Fyll kasserolle med vann til grønnsakene er dekket. Bringe den til en byll og putre i 20 til 40 minutter til grønnsakene er myke og gjennomstekt.

•  Flyte innholdet i kasserollen (grønnsaker og vann) i en blender. Krydre med salt og pepper og kjør til en glatt.

Kjøtt

Finhakk grønnsaker som løk, hvitløk, paprika, gulrøtter, rødbeter og squash.

koke grønnsakene på komfyren eller i mikrobølgeovnen til den er myk.

Mos grønnsakene i en blender.

Bland most grønnsakene i Kjøttdeig og form til burger karbonader eller kjøttkaker til pastaretter.