Digidexo.com

Mental Health Awareness Week aktiviteter for førskolebarn

Mental Health Awareness Week aktiviteter for førskolebarn


The National barns psykiske helse Awareness Week er den første hele uken i mai. Designet for å øke bevisstheten om at alvorlig psykisk helse og emosjonelle lidelser hos barn eksisterer og lar seg behandle, er det fremmet av National Federation of Familier for barns psykiske helse. I USA, 15 millioner barn har psykiske helseproblemer, og halvparten av disse får aldri hjelp. Mental helse bevissthet kan bidra slette stigma forbundet med psykiske og emosjonelle lidelser. Selv preschoolers kan være involvert.

Story Tid

Sett av ekstra tid for lesing med preschoolers under Mental Health Awareness Week. For hjelp til å velge bøker, prøve å bruke en leseliste organisert etter alder, slik som den er tilgjengelig fra Reach Out and Read. Titlene i denne listen er lege-godkjent og inkluderer titler rettet mot spesielle miljøer, spesielle anledninger, tider av året og grupper, slik militære familier.

Host en Healthy Kids Day

Inviter hele familien til et fellesskap sponset Healthy Kids Day. Inkludere aktiviteter som oppmuntrer til fysisk, sosial og emosjonell utvikling i barna. Mulige ideer er historiefortelling, musikalsk uttrykk, spedbarnsmassasje, yoga og avslapping og drama. Spør lokale dagligvarebutikker for å gi sunn snacks.

Ta med foreldrene dine om å Day Care

Vi har alle hørt om "Bring Your Daughter to Work Day", men motsatt til idé å ta med foreldrene til barnehage for dagen. Inkluder foreldre i alle de daglige aktivitetene til preschoolers. Oppmuntre kosing tid under eventyrstund og lur tid. Senterets aktiviteter på temaet for familier.

Mine følelser kunst

Snakk om følelser og vurdere å lese "min store følelser." Oppmuntre preschoolers å tegne eller male bilder om sine følelser. Vandre gjennom rommet og stille spørsmål om bildene.

Blowing Bubbles

Blåse bobler er moro og en fin måte å avlaste stress. Ta preschoolers utendørs på en fin dag for boble blåser.

Dans bort stress

Førskole-alder barn kan arbeide av stress gjennom fysisk aktivitet. La barna kle seg i kostymer og har en dansefest. Hold hendene og danner en sirkel, følger hverandre i en conga linje eller bare flytte til musikken.