Digidexo.com

Hva er Dermovate Cream?

Dermovate krem ​​er et steroid-basert medikament som brukes i behandling av hudsykdommer. den anvendes for å lindre symptomene på kløe, hevelse og rødhet. Den er tilgjengelig på resept bare og er et produkt av GlaxoSmithKline Storbritannia.

Composiiton

Den aktive ingrediensen i Dermovate krem ​​er clobetosol propionate; det faller i steroid medisinering kategorien. Det kan finnes i enten en eller 30g 100g røret.

Bruksområder

Det er hovedsakelig brukt i hudsykdommer som eksem, psoriasis og eksem. Dermovate krem ​​hjelper på reduksjon av hevelse, kløe og irritasjon.

Bivirkninger

Mulige bivirkninger omfatter: hudirritasjon når du påfører kremen, utviklingen av strekkmerker, økt hårvekst, tynning av huden, og endringer i din hudfarge.

Lagring

Oppbevares ved høyst 25 ºC (77ºF). Må ikke brukes etter utløpsdatoen som er angitt på emballasjen; holde utilgjengelig for barn.

Advarsel

Ikke bruk under følgende forhold: på barn under ett år, hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene i Dermovate krem, til behandling av soppinfeksjoner, virusinfeksjoner, akne, eller blemmer forårsaket av en infeksjon.