Digidexo.com

Hvordan behandle Foot Supinasjon

Foot supinasjon kan være en arvelig tilstand eller forårsaket av en skade i ankelen. Det innebærer en løfting av buen (vanligvis kalt en "høy bue") og en tendens til å vippe til utsiden av foten. Tilstanden kan føre foten smerte, hælspore, shin splinter og selv kne, hofte og nedre ryggsmerter. Personer med foten supinasjon er mer sannsynlig å lide forstuinger og ødelagte leddbånd. Foot supinasjon er best behandles med orthotic inserts og godt tilpasset sko.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en kvalifisert podiatrist for en komplett undersøkelse av føttene. Ha en "fot strike" og "kjører gangart" analyse gjort. Etter en grundig evaluering, kan podiatrist anbefale riktig fottøy og orthotics om nødvendig.

•  Gå til en spesialitet skobutikk og ha føttene målt. Har både lengden og bredden på foten målt å sikre at du velger riktig størrelse sko.

Shop for sko senere på ettermiddagen eller kvelden. Føttene naturlig svelle litt i løpet av dagen. Kjøpe sko tidlig på morgenen vil trolig resultere i sko som er for stramt senere på dagen.

Bruk sokker som er tykkelsen du vil vanligvis bære med dine nye sko når du går til butikken for å prøve dem på. Tykke sokker kan lage en sko som i utgangspunktet passer med tynne sokker for liten.

Kjøp sko som er egnet for din fot type og kjører gangart i henhold til din podiatrist anbefalinger. De kan være litt dyrere, men de vil betale for seg selv på kort tid ved å gi god støtte for føttene.

Tips og advarsler

  • Ikke kjøp sko som føles stram, tenker at de vil strekke seg for å passe så du bære dem. Kjøp sko som passer ordentlig i første omgang.