Digidexo.com

Skin Bleking Behandlinger

Skin Bleking Behandlinger


Lightening huden ved hjelp av huden bleking behandlinger har vært vanlig i Asia i flere tiår og har blitt mer vanlig i USA. Selv de med lys hud, bruke hud bleking behandlinger for å motvirke melasma fra graviditet eller lyte arr. Behandlingene spenner fra reseptbelagte produkter til produkter som inneholder naturlige ingredienser.

Hydrokinon

Hydrokinon er en ingrediens som blir brukt i de fleste huden blekeprodukter. De fleste av reseptbelagte produkter inneholder hydrokinon, samt en bestanddel kortison og ofte et retinoid. Hydrokinon er en inhibitor av melanin som lysere huden og forhindrer at melanin fra mørkfarging av huden.

Mange over-the-counter produkter inneholder også hydrokinon, men til en lavere konsentrasjon. Reseptbelagte produkter kan inneholde 4 prosent av hydrokinon mens over-the-counter behandlinger kan bare inneholde to prosent.

En klage om hydrokinon er at det kan være ekstremt irriterende for huden. I tillegg har EU forbudt det som det er studier som viser at det kan utgjøre en risiko for kreft. Den amerikanske Federal Drug Administration har godkjent hydrokinon og fastholder at det er et trygt produkt.

Vitamin C

Vitamin C er en antioksidant som er brukt i hudpleieprodukter. Det er brukt i huden bleking behandlinger fordi det fungerer med kobberioner og lysere melanin i huden. Bare visse former av vitamin C er nyttige i lightening huden. Disse former innbefatter natrium-askorbyl fosfat og l-askorbinsyre.

Lemon Juice

Sitronsaft har vært brukt i flere tiår for å lette huden. Det er enkelt å bruke og kostnadseffektiv. Imidlertid, kan det være svært irriterende og tørking. Sitronsaft er en snerpende og bør ikke brukes på tørr hud. Det er ikke brukt i de fleste kommersielle produkter. Sitronsaft er en hjemme-hud bleking behandling.

Azeleic Acid

Azeleic syre har vært brukt som et populært behandling for akne, så vel som behandling for hårvekst. Det er en syre som finnes i hvete og bygg. Det unike med azeleic syre er at det bare påvirker hud som har formørket. Det påvirker ikke vanlig hudfarge. Det kan være irriterende for huden.

Licorice Extract

Lakris ekstrakt ikke bare lysere og lysere i huden, men det har anti-inflammatoriske egenskaper også. Glabridin er bindemiddelet som gjør lakris ekstrakt effektive i lightening huden. Lakris ekstrakt reduserer produksjonen av melanin. Den finnes oftest i over-the-counter huden bleking behandlinger. Det er ikke kjent for å være hudirriterende med mindre det brukes på svært sensitiv hud.