Digidexo.com

Er Sedasjon odontologiske Trygt for barn?

Er Sedasjon odontologiske Trygt for barn?


Uansett hvor forsiktig og betryggende tannlegen er, en prosentandel av barn er for redd og engstelig for å motta riktig munnhygiene. For disse ungdommene, er valget av sedasjon tannbehandling tilgjengelig.

Betraktninger

Tannlegekontor bør først rådføre seg med barnets lege før planlegge en sedasjon tannbehandling avtale. Visse pre-eksisterende forhold kan være til hinder for bruk av sedasjon medisinering.

Funksjoner

Under sedasjon, leverer en objektivrevolver en nitrøse-oksyd som beroliger strømningen barnet, men fordi det ikke er generell anestesi, er utvalget av farene forbundet med prosedyren minsket.

Forebygging / løsning

Sederende en engstelig barn kan faktisk øke sikkerheten til prosedyren fordi han vil være mindre sannsynlig å gjøre brå bevegelser.

Komplikasjoner

Potensielle problemer, men sjelden, som kan oppstå under bevisst sedering er luftveisobstruksjon, apnea, oksygenmetning, hjertestans og død.

Advarsel

Hvis du velger å la deg barnet å gjennomgå en sedasjon tannbehandling avtale, sørg for at tannlegen og personalet er godt trent i å overvåke og reagere på kriser.