Digidexo.com

Hvordan takle Alopecia areata

Alopecia areata er en autoimmun tilstand der kroppen angriper seg selv, og forårsaker hårtap. Både voksne og barn kan lide av alopecia areata. Noen mennesker har milde alopecia symptomer hovedsakelig sett gjennom flekker av skallethet, mens andre viser mer alvorlige symptomer og bli helt skallet. Alopecia kan være en veldig tøff sykdom å takle, spesielt for dem som stadig satt i posisjon for å forklare årsaken til deres hårtap. Gransker nåværende behandlinger for alopecia sammen med å finne lokale støttesystemer kan alle være måter å takle tilstanden.

Hvordan takle Alopecia areata

•  Lær om form av alopecia areata som du har. Alopecia areata (uten suffiks) presenterer seg gjennom runde flekker av skallethet på hodet. Alopecia areata totalis er tilstanden til å bli helt skallet på hodet, og alopecia areata universalis er når du mister håret på både hodebunnen og andre områder av kroppen din. En av de tidlige trinnene for å håndtere en kronisk sykdomstilstand, for å forstå prosessen av sykdommen og prognosen.

Diskuter mulige behandlinger med legen din og begynne behandlinger som kan bremse håravfall eller bistå i gjenvekst. Alopecia behandlinger inkluderer topiske løsninger slik som minoxidil, kortikosteroid injeksjoner og salver som anvendes for å behandle psoriasis. Du kan være i stand til å finne noen fred i sinnet om hårtap hvis du vet du er å være proaktiv i behandling av tilstanden.

dekke opp skallethet gjennom bruk av parykker, hatter eller skjerf hvis du føler selvbevisst uten hår. Iført et hodeplagg kan hjelpe deg å unngå spørsmål om hårtap som du føler deg ukomfortabel telefonsvarer.

Utdanne familie og venner om alopecia areata som en mestringsmekanisme. Snakker ut om din tilstand eller være en vokal talsmann for barnet ditt om hun er den personen fysisk berørt kan styrke. Undervise andre som ikke har hår endrer ikke hvem du er inne kan hjelpe deg å realisere dette faktum selv.

Finn en alopecia areata støttegruppe. The National Alopecia Areata Foundation (NAAF) Nettstedet inneholder en katalog av støttegrupper og informasjon om brevvenn programmer som kan hjelpe alopecia areata lider obligasjon og deres familier bond sammen. Å kunne dele dine erfaringer med mennesker som virkelig forstår prøvelsene du går gjennom kan være en effektiv måte å takle sykdommen din.