Digidexo.com

Hvordan bruke Ølgjær

Hvordan bruke Ølgjær


Ølgjær, biprodukt utvist i ferd med å brygge øl, inneholder B-vitaminer, essensielle aminosyrer og mineraler. Den kan kjøpes i flake, granule, pulver og tablett form. Selv om ølgjær er preget av den ofte bitter smak forbundet med øl eller humle, kan den brukes i oppskrifter. Dens konsentrert krom, en nøkkel til å balansere blod-sukker summer, og høy B kompleks nivå gjør ølgjær en ekstra ernæringsmessige ingrediens i mat.

Hvordan bruke Ølgjær

•  Bland 1 ss. av ølgjær flak med 1/4 ts. av jod-rikt hav salt, og tilsett 1 ts. av tørket basilikum for en pesto-flavored pålegg for popcorn. For en Cajun popcorn pålegg, kombinere 1 ts. av rød pepper flak, 1 ts. av tørket løk flak, 1 ts. av Old Bay krydder og 1 ss. av ølgjær flak.

Break åpne en ung Thai kokos, og hell væsken i en blender. Grav ut det indre av kokos, og legge den til væsken. Tilsett 1 frossen banan, 3 heaping ss. av carob pulver og 1 ss. av ølgjær. Hell i en kopp vanilje ris melk og 1/4 kopp honning. Blend for en næringsrik shake. Erstatte enten en kopp fersk, hakket grønnkål eller 1/4 kopp drevet alfalfa for carob å lage en grønn smoothie.

Rør 1/4 kopp ølgjær i chili con carne eller biff lapskaus å supplere biff lager. Bland 1 ss. av ølgjær i hjemmelagd guacamole eller bland med 1 ss. av salsa for å tjene som et akkompagnement til chili eller som snacks med crudités.

Cook 1 hode blomkål til anbud, og mos den. Bland i 1/4 kopp soya melk, 2 ss. av ølgjær og 1/4 ts. havsalt for low-cal mock potetmos. Topp med 2 ss. hakket vårløk.

pulverize 2 kopper av friske grønnsaker, 1/3 kopp persille, 1 selleri stengel og 1/3 kopp grønn pepper i en juicer å lage en grønn drink. Tilsett 2 ss. av ølgjær. Inkluderer to gulrøtter eller tre rødbeter til juicer for en søtere smak.

Hint

  • Ølgjær kan føre til en reaksjon for personer med Epstein Barr virus eller en gjær infeksjon. Bruk en liten mengde til å begynne med for å teste effekten på kroppens kjemi. Prøv en teskje, og jobbe opp til 02:58 heaping spiseskjeer.