Digidexo.com

Omega 3 & Immunity

Omega 3 & Immunity


Omega-3 er en fettsyre som er viktig for menneskers helse. Den kan brukes til å forsinke virkningen av mange typer av sykdommer. Omega-3 kan også bli brukt for å forhindre sykdom og for å bedre generell velvære.

Kilder

Omega-3 kan bli funnet i kaldt vann fet fisk som kveite, laks og tunfisk. Alger, nøtter og linfrø er rike kilder til omega-3. Omega-3 kan også kjøpes over disk i kapsel eller olje form.

Immunitet

Omega-3 øker immunitet ved å produsere hvite blodceller som ødelegger farlige bakterier. Det hjelper også kroppen til å ikke overreagerer på en infeksjon.

Autoimmune sykdommer

Omega-3 har anti-inflammatorisk egenskaper. Denne fettsyren kan bidra til å forsinke effekten av autoimmune sykdommer som leddgikt og lupus ved å redusere leddsmerter og hevelse.

Heart Health

Ifølge University of Maryland Medical Center, viser kliniske bevis for at omega-3 kan bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag ved å øke nivåene av gode kolesterolet, eller HDL. Den gode kolesterol senker mengden av fett i blodet.

Diabetes

The Medical Center ved University of Maryland har også funnet ut at omega-3 kan hjelpe folk med diabetes. De fettsyrer fra fiskeolje kan redusere mengden av triglyserider (fett i blodet). Det senker også kroppens mengde apoproteiner, som er markører for diabetes.