Digidexo.com

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Når vitaminer har utløpt, er det fristende bare å kaste dem inn i nærmeste søppelbøtta. Selv om dette kan være den raskeste transportmetode, er det ikke nødvendigvis det tryggeste. Det er et par ting du kan gjøre for å bli kvitt gamle vitaminer trygt.

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

Hvordan bli kvitt gamle vitaminer

•  Ta kontakt med ditt lokale apotek. Mange store apotek tilbyr en gratis resirkulering eller deponering program. Disse programmene lar deg ta med utgåtte medisiner og vitaminer til apoteket for forsvarlig destruksjon.

Ring din lokale avfallsdestruksjonsfirma. Noen selskaper vil lage særordninger for å kvitte deg med vitaminer eller medisiner. Pick-up for disse elementene vanligvis faller på en annen dag enn vanlig søppel pick-up, og en ekstra kostnader kan påløpe.

Ta kontakt med din lokale fyllplassen for å finne ut farlig avfall drop-off-tider og steder. Mange fylker har farlig avfall prosedyrer på plass og vil gjøre drop-off tilgjengelig til fellesskapet gratis. Sørg for å finne ut hvordan deponi myndigheter ønsker at vitaminer for å bli pakket før tømming. De fleste vil kreve at du fjerner all personlig informasjon fra reseptbelagte vitamin flasker før slippe dem av, eller oppløse vitaminer med alkohol mens de fortsatt er i sine beholdere.