Digidexo.com

Anbefalt B vitaminer for kvinner

Vitamin B har positive effekter på en kvinnes kropp, inkludert transport av oksygen gjennom kroppen vår. Tar en vitamin B-kompleks supplement vil være til nytte for din generelle helse, men som med alle andre medisiner eller supplement, snakk med legen din først.

Biotin

Biotin er et B-vitamin som er ansett som "mat for håret", fordi det er den beste vitamin for håret helse og vekst. Hvis du er en middelaldrende eller eldre kvinne og oppdager at håret er thinning eller faller ut, ta biotin. Biotin velig fends av grått hår, og hjelper deg å opprettholde pigmentering (farge) på ditt naturlige hår lenger. Bioton finnes i eggeplommer, bananer, gulrøtter, sopp, sardiner, gjær og blomkål.

Graviditet / Amming

Vitalnutritionals.com bemerker at gravide kvinner bør ha tilstrekkelige mengder av vitamin B, spesielt B12, i deres system, fordi vitamin B12 er integrert i å produsere friske røde Bloods celler, DNA og nerveceller. De fleste prenatal vitaminer inneholder B12. Mat rik på vitamin B12 inkluderer lever, fisk, mollusk og forsterkede frokostblandinger. Også har gode mengder av B12 er skalldyr, fjærkre, melk, egg og fjørfe.

Ammende mødre bør ha nok B12 i deres system, fordi det passerer til barnet via morsmelken, og mor trenger sin egen vitamin B12 for regenerasjon og helbredelse etter at hun har født.

Osteoporose

En studie ledet av epidemiologen Katherine Tucker med Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging (HNRCA) ved Tufts University i Boston, Mass., Oppdaget at kvinner med lavere vitamin B12 konsentrasjoner hadde mindre bentetthet, som setter dem i fare for osteoporose. En B12 vitamin mangel kan føre til forstyrrelser i balanse, kognitiv svikt og anemi.

Stress

Pantotensyre (vitamin B5) er gunstig for alle under stress, som kan eksos binyrene. Den spiller en viktig rolle i dannelsen av adrenalin hormoner og kortisol. I tillegg er det viktig å hjernen neurotransmitter produksjon. Få vitamin B5 ved å spise eggeplommer, hele korn, poteter og melk.

Rollen til andre B

Vitamin B6 er viktig for kvinner, fordi det bidrar til å opprettholde den kvinnelige reproduktive syklus, så vel som i nervesystemet. Det er gunstig for vårt hjerte og hjelper å opprettholde hudens integritet. Vitamin B6 kommer fra poteter, hvit ris, eikenøtter, squash, spinat, brokkoli, vannmelon og kyllingbryst.

Vitaminene B1, B2 og B3, også viktig, finnes i grønne erter, tomatjuice, mager skinke, sopp, musling melk, mager kjøttdeig, kylling, solsikkefrø, soyamelk, svinekoteletter, østers og reker. B1, B2 og B3 forbedre din visjon og nytte for din fordøyelsessystemet og nervesystemet, samt støtte stoffskiftet og energi, ifølge healthchecksystems.com.

B3, som er niacin, bistår i syntesen av østrogen, testosteron og progesteron, og hjelper til med kognitiv klarhet. B2 er riboflavin og har antioksidantegenskaper. B1 er tiamin, som støtter vår muskelfunksjon og vårt hjerte, og regulerer vår appetitt.

Sykdommer og Vitamin B

Hvis du har Addisons sykdom, som er hypoadrenalism, kan du dra nytte av ekstra vitamin B1. På den annen side, hvis du lider av Cushings sykdom, hyper-adrenalism eller er følsomme for natrium, kan vitamin B2 og folsyre vise seg fordelaktig, på grunn av deres natrium-senkende resultater.

Husk at personer som har type A blodtype ikke absorberer vitamin B tilstrekkelig fra mat kilder. I dette tilfelle, bør en vitamin B supplement vurderes.