Digidexo.com

Blære Retention Problemer

Blære problemer med å beholde eller inkontinens kan være forårsaket av en rekke problemer. Urinretensjon kan føre til medisinsk nødhjelp og kan føre til alvorlige problemer. Symptomer inkluderer ikke er i stand til å urinere i det hele tatt, eller å ha et presserende følelsen som du fortsatt trenger å. Du kan oppleve hyppig trang til å urinere da ikke være i stand til å tømme blæren.

Symptomer

Blære oppbevaring symptomene vanligvis er mer vanlig hos menn i 50-årene og 60-tallet på grunn av forstørrelse av prostata. Hos kvinner blæren suspenderer, sags eller flyttes ut av posisjon. Dette kalles cystocele. Symptomer er hyppig trang til å urinere, ikke er i stand til å fullføre, ikke å kunne urinere i det hele tatt selv med en full blære.

Vanlige årsaker

Vanlige årsaker til blæren oppbevaring er skade på bekkenet, heavy metal forgiftning, multippel sklerose, hjerneslag, hjernen eller ryggmargsskader, diabetes, infeksjon i hjernen eller ryggmargen og vaginal fødsel. Midlertidig blære oppbevaring etter operasjonen kan forekomme, men vil oftest avta etter hvert som anestesi slites av.

Infeksjoner på grunn av urinveisinfeksjoner kan forårsake urinrøret for å bli betent og svelle stengt. Blærestein kan sette seg fast i urinrøret og blokkere for åpning.

Medisiner som antihistaminer, antikolinergika eller trisykliske antidepressiva kan bidra til blære oppbevaring eller inkontinens.

Diagnostiske tester

En cystoskopi eller Ureteroscopy bruker en lang tynn instrument med et lys på slutten av det. Dette vil foredle den indre fôr av urinrøret og tillater legen å se innsiden. Blære skanning, røntgen eller CT scan brukes ofte for å se etter hindringer og / eller blære stones.The fysisk undersøkelse av nedre del av magen kan føre til legen være i stand til å føle oppblåst blære. En lege vil være på jakt etter blære steiner eller andre hindringer. Legen vil også be om en historie av symptomer.

Mulige behandlinger

Kateterisering, medisiner eller kirurgi er tre mulige behandlinger for blære problemer med å beholde. Sette inn et kateter gjennom urinrøret vil tømme blæren. I enkelte kroniske tilfeller av blæren oppbevaring kan du bli lært opp til å kateterisere deg selv.

Organene i bekkenet og skjeden er atskilt med en vegg av vev kalles konseptet. Denne forekomst er ofte årsaken til en blære eller rektum faller. Kirurgi kan utføres for å løfte blæren eller endetarmen som har falt. Disse prosedyrene er kalt cystocele og rectocele reparasjon.

Hos menn med urinrørsstriktur, kan en lege utføre utvidelse. Et rør er satt inn i urinrøret og strekker. Stadig større rør er benyttet som fremgangsmåten skrider frem. En annen vanlig metode som brukes er en liten ballong som er innsatt inne i urinrøret ved hjelp av enden av kateteret.

Komplikasjoner

Komplikasjoner kan oppstå hvis de gode hygienerutiner ikke er fulgt, fordi bakterier kan være et hyppig problem med kateter.

Urinveisinfeksjoner, blære skader, kronisk nyresykdom kan oppstå hvis blæren problemer med å beholde ikke er adressert.