Digidexo.com

Hvordan Avslutt Plavix Før operasjonen

Plavix (eller klopidogrel) er en reseptbelagte medisiner som arbeider for å forebygge hjerte-relaterte blodpropp ved å hindre blodplater i blodet levrer seg. Det kan brukes hvis du har en tilstand med blodårer, koronarsykdom, eller hvis du nylig har hatt et hjerteinfarkt eller hjerneslag. På grunn av Plavix anti-clotting egenskaper, pasienter som tar medisinen er en økt risiko for blødning. Før operasjonen vil legen din be deg om å slutte å ta Plavix, siden det øker risikoen for kirurgiske komplikasjoner og stort blodtap under og etter operasjonen.

Bruksanvisning

Stoppe Plavix

•  Snakk med legen din. Bristol-Myers Squibb / Sanofi Pharmaceuticals, produsenten av Plavix, anbefaler seponering Plavix bruke minst fem dager før kirurgi. Avhengig av din helse og operasjonen som du kommer til å gjennomgå, kan legen anbefale at du slutter å bruke medisinen to uker i forveien. Legen din vil gi deg anbefaling om at han føler seg mest komfortabel med for å minimere noen risiko for helsen din.

Stopp Plavix på det angitte tidspunktet (igjen, minst fem dager før operasjonen). Ifølge en artikkel av Ed Edelson, dette reduserer risikoen for store blødninger, reduserer risikoen for å kreve en ny operasjon som følge av blødningen, og reduserer tiden som du må bruke på sykehuset etter operasjonen.

Følg legens anbefalinger. Legen din kan anbefale at du begynner å ta Plavix på den første dagen etter operasjonen, eller hun kan anbefale å vente for en lengre periode. Det er viktig å arbeide med legen din og følge hennes instruksjoner for å minimere risikoen.

Tips og advarsler

  • Hvis du vurderer en elektiv kirurgi, må du snakke med legen din om din Plavix bruk og planlegge din kirurgi minst fem dager etter avsluttet bruk.
  • For pasienter som gjennomgår akutt kirurgi, legen din vil veie risikoen for blødning mot risikoen for ikke å operere på deg. Ifølge artikkelen av Ed Edelson, dersom behovet for kirurgi haster, økt risiko for blødning er vanligvis ansett for å være en akseptabel risiko.
  • Den 18 november 2008, utgaven av Journal of American College of Cardiology skisserer en studie utført av Dr. Richard C. Becker av Duke University og hans kolleger, som klart indikerer en økt risiko for blødning når Plavix brukes innen fem dager kirurgi. Dr. Becker viser at hver dag som du kan forsinke kirurgi reduserer risikoen for å ha en stor blødning.
  • Denne artikkelen tar ikke plassen til å motta råd fra legen din. Ta kontakt med din lege for enhver og alle instruksjoner angående din medisinering.