Digidexo.com

Hvordan bruke Feverfew for Healing

Hvordan bruke Feverfew for Healing


Tallrike studier, utført i løpet av de siste årene, har vist at feverfew har mange helbredende egenskaper. En av de mest vanlige fordelene er evnen til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av tilbakevendende hodepine, slik som migrene. Dette er på grunn av tilstedeværelsen av tanetin og parthenolide. En av dens aktive ingredienser er borneol som forbedrer generell sirkulasjon, og bidrar til å stimulere produksjonen av magesafter også. Feverfew inneholder også kamfer, som er en slimløsende.

Bruksanvisning

•  Økende feverfew er enkelt, og selv om anlegget stammer i Europa, vil den vokse i de fleste klimasoner bortsett fra der det er virkelig kaldt. I disse tilfellene kan det rett og slett dyrkes innendørs. Anlegget er en buskete flerårig som vil vokse mellom 18 til 24 inches høy, avhengig av klima. Det har attraktive lysegrønne blader med en skarp duft og mange klynger av vakre hvite blomster. Feverfew favoriserer fullt sollys i godt drenert jord og blomstrer fra tidlig vår gjennom til den første frosten. Stammen borekaks kan tas på forsommeren eller en buskete plante kan deles på røttene. Blomster, blader og stengler for medisinsk bruk bør høstes på slutten av sommeren.

Den enkleste og raskeste måten å få mest mulig ut av de medisinske fordeler av Feverfew er å lage en urte te å tisane. Bare legge en unse av de friske eller tørkede blomster til en halvliter kokende vann. La det bratt i 5 til 10 minutter, så sil. Den kan drikkes enten varm eller kald, og kan tas som en generell tonic for å øke velvære eller å lette angst eller depresjon. Hvis du drikker en halv kopp to ganger om dagen, bør du begynne å merke fordelene innen en uke.

En annen måte å bruke feverfew er ved å gjøre et skjær. For å bruke denne metoden vil du trenge en stor krukke og fyll den med enten 300 gram friske hakkede blomster, blader og stengler eller 200 gram tørket urt. For å oppnå dette, add1 liter væske. Du har flere alternativer på hvordan å lage bløtlegging løsning. Vanligvis en 25 prosent alkohol / vann løsningen brukes laget med vodka, som hjelper med bevaring og også sukrer smak. Hvis du foretrekker å lage en alkoholfri skjær da blir du nødt til å erstatte vodka med destillert vann eller eddik. Dekk glasset med en brun papirpose og la den til å steile på et kjølig sted i 2 til 3 uker. Feverfew tinktur kan tas i en dose på 4-6 dråper hver halve time.

Du kan også lage en organisk krem fra feverfew, til utvortes bruk. Bland sammen 25 g. av bivoks og 25 g. vannfritt lanolin sammen med 100 ml. druekjerneolje, 25 ml. av glyserin og 75 ml. destillert vann. Når blandingen er oppvarmet tilsett 50 g. av tørket urt og rør inn i blandingen for å få en jevn fordeling. Deretter press urten og hell fløte i en lufttett krukke, tetting lokket når det er avkjølt.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har tid eller plass til å dyrke din egen feverfew, er det mulig å kjøpe poser med tørket urt. Vær på vakt mot hvilke merker å kjøpe som noen av dem kan inneholde lite faktiske feverfew. Noen blandinger vil også være mer potente, fordi plantens egenskaper er sterkere når det blir høstet på slutten av sommeren vekstsesongen. Feverfew er også lett tilgjengelig i 500 mikrogram kapsler.
  • Feverfew bør aldri brukes av gravide eller ammende mødre, fordi det kan fremme menstruasjons og livmor aktivitet. Du bør også unngå det hvis du har en allergi mot planter av ragweed familien. Det bør ikke gis til barn under 2 år gammel.