Digidexo.com

Dekompresjon Behandling Bivirkninger

Dekompresjon Behandling Bivirkninger


Dekompresjonsbehandling, også kjent som spinal dekompresjon terapi, er en ikke-invasiv behandling er utformet for å lette smerten tilbake uten å måtte ty til kirurgiske inngrep eller mer ekstreme behandlinger. Dekompresjon behandlinger kan utføres alene hjemme eller kan utføres av en profesjonell. Dekompresjon behandling kan føre til noen bivirkninger.

Dekompresjon Treatment

Det er tre hovedtyper av dekompresjon behandling. Det grunnleggende aspektet ved dekompresjon behandling er lettelser fra hverandre av bein i ryggraden for å tillate skivene i mellom for å justere, lindre ryggsmerter forårsaket av dårlig tilpassede plater. I inversjon terapi dette gjøres ved å bokstavelig talt hengende opp ned. Manuell distraksjon er utført av en massasjeterapeut, og innebærer manuelt trekke beina i ryggraden fra hverandre for å justere platene. Mekanisk bekken trekkraft bruker en maskin med seletøy som holder hoftene og brystet mens du trekker ryggraden forsiktig.

Krav

Tilhengere av dekompresjon behandling, for eksempel The Healthy Back Institute Steven Hefferon, hevder at dekompresjon terapi kan brukes til å behandle tilstander som isjias, herniated plater, spinal artritt og akutte ryggsmerter. Noen tilhengere, slik som Dr. Robert Hanson, hevder at det ikke er noen bivirkninger til behandlingen.

Side Effects

Til tross for påstander om det motsatte, betyr natur dekompresjon terapi at det er noen bivirkninger, men disse er vanligvis ikke alvorlig. Det faktum behandlingen i hovedsak innebærer å trekke ryggraden, men forsiktig, betyr at noen sårhet, nummenhet og / eller prikking kan oppstå etter en økt. I sjeldne tilfeller kan behandlingen føre til isjias, en middels til sterke smerter i nedre rygg og rumpe.

Varighet

De mindre bivirkninger av dekompresjon behandling skal passere etter noen økter som kroppen blir vant til behandlingen. Men hvis smerten du føler er ganske dårlig, er det best å slutte behandlingen helt og vurdere alternativer.

Betraktninger

Du bør diskutere eventuelle behandlinger for ryggsmerter som du vurderer med legen din for å sikre at du er klar over eventuelle komplikasjoner som behandlingen kan føre til at du spesifikt. Hvis du er under behandling med en massasjeterapeut, sørg for å bekrefte at de er tilstrekkelig opplært i dekompresjon behandling.