Digidexo.com

Antihistaminer for Alzheimer Prevention

Alzheimers sykdom er en form for demens, som er tap av sosiale og intellektuelle evner til grad den dag-til-dag funksjon blir svekket. Ifølge MayoClinic.com, ca 5 prosent av personer mellom 65 og 74 år lider av Alzheimers; mens nær 50 prosent av personer eldre enn 85 år har sykdommen. Selv om risikoen for å utvikle Alzheimers sykdom øker med alderen, er det ikke en naturlig del av aldringsprosessen, og kan forebygges. Antihistaminer, som vanligvis brukes for å behandle allergi symptomer, kan være en potensiell behandling.

Hvordan Antihistaminer Forhindre Alzheimers sykdom

Antihistaminer bidra til å redusere den negative innvirkning av allergier og allergiske reaksjoner ved å minimalisere den mengde histamin som frigjøres av kroppen. Histamin er en forbindelse som produseres i celler som respons på skade eller inflammasjon. Det ofte utløst av allergiske reaksjoner som forårsaker muskler til kontrakt og kapillærer, eller filialer av blodkar, utvider seg eller utvide. Selv om antihistaminer ikke kan forhindre histamin produksjon, kan de blokkerer dets evne til å påvirke vev ved å belegge cellehistaminreseptorer. Ifølge WellSphere.com, den nøyaktige mekanisme for hvordan antihistaminer innvirkning Alzheimers sykdom er fremdeles under undersøkelse. Men forskerne hypotese at måten antihistaminer påvirker celler kan bidra til å stabil mitokondrier, som er dobbel-membran cellulære organeller som er ansvarlige for respirasjon og energiproduksjon. Ifølge toWellSphere.com, er dette stabiliserings tenkt for å forhindre hjerneceller fra forverres og dø, noe som igjen kan forhindre eller forsinke starten av Alzheimers sykdom.

Bevis

Flertallet av bevis som støtter antihistaminer som en vellykket behandling for Alzheimers sykdom kommer fra en studie utført av Baylor College of Medicine i Houston. Ifølge WellSphere.com, studien, som fant sted på tvers av flere studiesteder, undersøkte 183 pasienter som lider av Alzheimers sykdom. Forskere ga en porsjon av gruppen et antihistamin medikament, og ga den annen porsjon en placebo, noe som er et sukker pille som vanligvis anvendes som en kontroll i medisinske eksperimenter. Fremdriften av alle pasienter ble evaluert i løpet av en periode på ett år, og ble målt i henhold til fem konkrete aspekter: totale funksjon, evne til å tenke, evne til å huske, evne til å utføre daglige oppgaver og atferds / psykiatriske symptomer. Ifølge WellSphere.com, Alzheimers symptomer hos pasienter som fikk antihistamin narkotika kontinuerlig forbedret i alle de fem aspekter over varigheten av prøveperioden, mens pasientene som fikk placebo så ingen forbedring og deres Alzheimers symptomer fortsatte å vokse verre. Ifølge WellSphere, testet antihistamin narkotika produsert mer bærekraftige resultater enn andre rusmidler som er Food and Drug Administration-godkjent for behandling av Alzheimers sykdom, som for eksempel kolinesterasehemmere og memantin.