Digidexo.com

Hvordan Endre Trykk Respironics på en virtuos CPAP

Hvordan Endre Trykk Respironics på en virtuos CPAP


Ifølge Mayo Clinic, er søvnapné en vanlig tilstand som rammer menn og kvinner. Preget av pauser eller grunne pust, er søvnmønster forstyrret resulterer i tretthet selv etter søvn. Konstant positivt luftveistrykk (CPAP) er en effektiv metode for behandling som gjør det mulig for brukeren å nyte en hel natt med søvn og våkne uthvilt. Men det tar tid å venne seg til bruken av utstyret, og selv om moderne maskiner, slik som virtuos, er i stand til å selv overvåke og riktig lufttrykk, ekstra, er manuell justering noen ganger nødvendig.

Bruksanvisning

Koble Virtuoso enheten til en strømforsyning. Maskinen vil utføre en selvtest. Sjekk kontrollpanelet for å sikre det først leser "Respironics" og deretter skifter til "Blower."

Trykk på knappen under "Meny" for å gå inn i installasjonsprogrammet.

Velg "Ja" når du blir bedt om å endre innstillinger.

Juster minimum rampen trykket. Din leverandør vil allerede har satt dette, hvis det er nødvendig, men du kan øke den ved å trykke på knappen under "+1". Når riktig trykk vises, trykker du på "Ja" -knappen.

Velg enten "Ja" eller "Nei" for å sette masken varsling, og deretter justere høydeinnstilling, om nødvendig ved hjelp av Ja- og Nei-knappene.

Velg "Nei" når "Endre innstillinger" vises på skjermen igjen, er maskinen klar til bruk. Monter luftrøret, maske og filtre. Lå på sengen og trykk på "Pressure On / Off" -knappen for å starte behandling.

Tips og advarsler

  • Bare rampen trykket kan justeres manuelt fordi resept trykket vil være forhåndsinnstilt av leverandør.
  • Snakk med din lege hvis du tror resepten trykket er feil og må justeres.