Digidexo.com

Hvordan drepe Shingles Virus

Helvetesild er en virussykdom forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper hos barn --- varicella-zoster. Viruset forårsaker ofte en smertefull utslett som bryter ut hvor som helst på kroppen. Det bør behandles med antibotics å bekjempe infeksjoner og smertestillende medikamenter for å lindre smerten. Det går unna i et par uker, men å besøke en lege anbefales. Det er ingen måte å drepe viruset, men behandler det vil ofte eliminere symptomene og hindre videre smitte.

Hvordan drepe Shingles Virus

Hvordan behandle helvetesild Virus

•  Gjør en avtale med en lege hvis du har et utbrudd av helvetesild. Skriv en detaljert liste over din smerte historie og når utbruddet skjedde. Når møte med legen, være forberedt på noen tester for å fastslå hva som forårsaket utbruddet.

omtale med legen din historie av smerte og andre helvetesild utbrudd som har inntruffet. Legen vil mest sannsynlig ta en vevsprøve for undersøkelse i laboratoriet. Dette vil finne årsaken til utbruddet.

Når infeksjonen er diagnostisert, kan legen forskrive en antiviral medisiner for viruset som Zovirax, Valtrex, eller Famvir. Avhengig av ditt nivå av smerte, kan smertestillende medikamenter i tablett eller kremform også være foreskrevet.

Sett kalde kompresser på det området av infeksjonene å gjenoppleve smerte. The Mayo Clinic anbefaler å bruke tid å lese, se på TV eller hører på radio. Dette hjelper deg å slappe av og få tankene bort infeksjonen.

Spør legen din om naturlige behandlinger for helvetesild. Naturlige produkter som aloe vera gel og sitronmelisse brukes til å lette smerter og behandle infeksjoner.