Digidexo.com

Er hvit Kidney Bean Extract trygt?

Phaseolamine er et utdrag av den hvite nyre bønne. Phaseolamine markedsføres under flere merkenavn som en "stivelse blocker," et supplement ment å føre til vekttap ved å hemme & # x3B1; amylase (alfa-amylase), en fordøyelseskanal enzym som bryter komplekse karbohydrater til enkle sukkerarter. Mange planter produserer & # x3B1; amylase hemmere i sine frø der de fungerer som insektmidler eller insektmidler. For eksempel presenterer hvete albumin fraksjoner med flere proteiner som er tilpasset til å hemme flere typer & # x3B1; amylase. Av denne grunn er sikkerheten til stivelse blokkerer ekstrakter som et kosttilskudd var kontroversielt.

Dårlig rykte

Den hvite nyre bønne eller cannellini aksjer et dårlig rykte for toksisitet med lyse og mørke røde kidneybønner. Disse bønnene forårsaker episoder med kvalme, oppkast og diaré hvis de ikke blir kokt ved høy temperatur i 10 eller 15 minutter, og deretter drenert og vasket før småkoking inntil ferdig. Bønne toxin er et protein som binder seg til stivelse i cellemembraner og blokker fordøyelsen, men det betyr ikke vedvarer etter høy temperatur matlaging.

Amala Cancer Research Center, India

I 2005, Dr. Kuzhuvelil Harikumar, et al, av Amala Cancer Research Centre, India, administrert phaseolamine merkenavnet "Fase 2" på 2 gram per kg kroppsvekt i 90 dager til mannlige og kvinnelige unge voksne rotter. Skrive i International Journal of Toxicology, uttalte Dr. Kuzhevelil at phaseolamine ikke hadde produsert noe tap av kroppsvekt i rotter, heller ikke det skade nyre-eller leverfunksjon eller endre blod eller lipidprofil. Han konkluderte med at phaseolamine ikke var en farlig toksin eller kreftrisiko.

Pharmachem Laboratories, Kearny, New Jersey

I 2006, Dr. Dilip Chokshi av Pharmachem Laboratories, Inc., Kearny, New Jersey, administrert phaseolamine merkenavn Blockal på 2 gram per kg kroppsvekt i fire uker til rotter og rapporterte de samme resultatene som Dr. Harikumar. Skrive i samme tidsskrift, konkluderte Dr. Chokshi at "Fase 2" aktiv ingrediens i Blockal var et trygt kosttilskudd. International Journal of Toxicology er publisert i samarbeid med American College of Toxicology hovedkvarter i Bethesda, Maryland.

Vekttap krav

Phaseolamine markedsføring rettet mot kroppsbyggere og overvektige med løfter om vekttap. Forutsetningen av stivelse-blokkere er at stivelse som passerer ufordøyd gjennom tynntarmen blir deretter eliminert gjennom tarmen uten absorpsjon i kroppen. Således vil en reduksjon i kalorier nedbrutte føre til vekttap på samme måte som en redusert kaloriinntak.

Test av Vekttap krav

For å teste denne påstanden, Dr. George W. Bo-Linn, et al, undersøkt avføringen til testpersonene etter høye karbohydrat måltider. Noen forsøkspersonene fikk en stivelse blocker og noen fikk en placebo. Hvis stivelse blocker hadde fungert som hevdet, bør karbohydrat innholdet avføring av forsøkspersoner som fikk stivelse blocker har økt med 400 kilokalorier. Analyse av feces viste ingen økning av karbohydrater blir eliminert fra tykktarmen. Dr. Bo-Linn konklusjoner ble publisert i den 2 desember 1982 utgaven av New England Journal of Medicine.

Rebuttal av Vekttap krav

Dr. Gabe Mirkin, rapporterte MD for CBS Radio News at stivelse stopper er usannsynlig å fungere som beskrevet i vekttap krav. Han viste at hvis stivelse passerer ufordøyd gjennom tynntarmen og i tykktarmen, er stivelse og deretter eksponert for tykktarmens bakterier, som vil fermentere stivelse, forårsaker en episode av smertefulle gass og diaré. Dr. Mirkin konkluderte med at hvis kosttilskudd tatt som stivelse stopper ikke føre til at gass og diaré, så absolutt de hadde ikke blokkert stivelse.