Digidexo.com

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik


Forbruker eple cider eddik er et gammelt middel for mange plager, alt fra forstoppelse til nærsynthet. Men sin popularitet som et vekttap drink toppet seg i 1970 og er fremdeles i bruk av vekttap guruer og personlige trenere. Selv om ingen vitenskapelige studier tilbake påstandene om at eple cider eddik vil ta pounds av, er det en indikasjon på at med regelmessig bruk, vil det alkalize en syrlig system og i sin tur kan øke en persons metabolisme.

Hvordan lage et vekttap drink fra Apple Cider Eddik

Sjekk med legen din før du begynner på et langsiktig vekttap programmet. Noen diett entusiaster anbefaler en rå versjon av eple cider eddik, overskyet slag med små tråder av gjærede eple fiber, mens andre sier den klare variasjon fra dagligvarebutikk vil være helt fint.

Tilsett 2 ts av eple cider eddik til et stort glass med drikkevann og nippe til den. Den enkleste av alle drikke versjoner, vil du nippe dette vannet sakte tre ganger om dagen, helst før måltider. Ideen er å normalisere en sur mage, redusere din cravings for mat mens oppdra en svak metabolisme.

Gjør din vekttap drikke mer spiselig og øke energinivået ved å legge til to teskjeer honning til et glass med eddik-vann. I tillegg til vekttap fordel, synes dette concoction i en Amish bok hjem rettsmidler for lindrende en urolig mage.

Klem litt sitronsaft i eddik-vann sammen med honning for en endring av tempoet. Sitron er populære i kosten verden for sin rensende og vanndrivende egenskaper. Du kan også legge til litt ingefær å krydre opp drikke.

Kick start stoffskiftet med de samme ingrediensene som brukes i 1970-versjonen av vekttap drikke. En klype cayenne pepper og dash av hvitløk juice legger krydder til eple cider eddik drikke og kan øke blodsirkulasjonen. I tillegg er noen Kosten bruke denne drikk for å vaske ned en B6 vitamin tre ganger om dagen.

Substitute naturlig lønnesirup for honning for en variasjon i smak.

Hint

  • Øk mengden av eddik i drinken din til tre teskjeer, hvis ønskelig. Etter noen dager, kan du bli vant til smaken og begynne å nyte drikken. Men å øke mengden av eddik utover 3 ts ikke resulterer i raskere vekttap.
  • Spis et sunt kosthold som anbefalt av United States Department of Agriculture Commission on Nutrition.
  • Avvikle eple cider eddik vekttap diett hvis du opplever noen negative bivirkninger og ta kontakt med lege.
  • Den opprinnelige eddik diett som tyder på B6 vitamin tilskudd kan føre til for mye av vitamin i systemet.