Digidexo.com

Negative Calorie Food Diet Plan

Fedme er et alvorlig helseproblem i USA, og mange mennesker ser etter måter å gå ned i vekt uten å skade kroppen sin. Den negative-calorie diett tillater deg å spise sunn mat, mens miste vekt, uten å bli sulten. Nøkkelen til vellykket vekttap er å sette dine mål og velge riktig mat.

Innstilling dine mål

Å miste vekt kan være hardt arbeid. Det første trinnet er å finne ut hvor mye du ønsker å miste. Bestem deg for en dato for å starte dietten din og hold deg til den. Å miste 1 til 2 pounds en uke er en sunn rate av vekttap. Kroppen må forbrenne 500 kalorier om dagen for å miste 1 kilo i uken.

Hvordan det gjøres

Den negative-calorie diett fungerer annerledes enn de fleste konvensjonelle dietter. I stedet for bare å kutte ned på mengden av mat du spiser, du endrer kostholdet ditt helt. Ved å velge mat som har lav eller ingen kalorier, kan du spise så mye du vil. Fordi disse matvarene er vanskeligere å fordøye, kroppen brenner mer kalorier enn de i maten faktisk inneholder under fordøyelsen. Inkludert regelmessig mosjon vil tillate deg å forbrenne mer kalorier. Dette fremmer raskere vekttap uten å miste de viktige vitaminer og mineraler kroppen trenger.

Foods å nyte

Det er et bredt utvalg av matvarer du kan nyte mens på den negative-calorie diett. Noen grønnsaker som er best for denne dietten inkluderer asparges, brokkoli, kål, gulrøtter, agurker, grønne bønner, salat, reddiker og squash. Det er også mange frukter som hjelper deg å forbrenne kalorier inkludert epler, blåbær, honningmelon, grapefrukt, sitroner, appelsiner, ananas, jordbær, tomater og vannmelon.
Dette betyr ikke at du ikke kan ha også kjøtt, ost eller brød på anledningen. De må spises i moderate mengder.

Matvarer for å unngå

Å være vellykket på å miste vekt, må du unngå junk food. Dette betyr å kutte ut godteri, kjeks eller chips. Høy-kalori mat som pizza og iskrem også kan hindre vekttap. Mange sunne alternativer er tilgjengelig. Hvis du er ute chips, prøv tørkede grønnsaker eller frukt chips og unngå alle de vanskelige å brenne kalorier. Frukt og is smoothies kan være et deilig, sunt alternativ til iskrem eller milkshake. Hvis du ikke kan kjempe lyst på pizza, kan en alt grønnsak pizza på en lav-fett tortilla skorpe være like velsmakende og mettende.
Den negative-calorie diett kan hjelpe deg å miste vekt og føle seg bedre. Ved å gjøre beslutningen om å endre måten du spiser, vil du være på vei til et lykkeligere, sunnere deg.