Digidexo.com

Én uke Vekttap Diet Plan

Hvor mange ganger har du prøvd å hoppe starte din diett bare å gi etter for fristelsen etter noen uker? En en-ukers vekttap diett forplikter deg til en overkommelig lang tid. Det vil være lettere å planlegge for uke før du går den ekstra avstanden med en mer langsiktig plan. Den enkleste måten å få raske resultater, er å gå gjennom en detox fra bearbeidet mat og å gjøre lett trening. Gi deg selv en uke til å høste fordelene vil motivere deg i lang tid.

Detox Måltider

Unn kroppen din en pause fra giftstoffer og kjemikalier ved å følge en detox måltid plan blottet for bearbeidet mat. Lag en handleliste over dine favoritt grønnsaker, frukt, yoghurt, usaltet nøtter og magre proteiner. Hold deg unna high-carb grønnsaker som poteter.

Start morgenen høyre med en godt avrundet måltid av fruktsalat med toppes yoghurt, eggehvite omelett fylt med grønnsaker og kaffe. Et måltid med mye protein og lite karbohydrater vil fylle deg opp og la deg full for timer.

Tre timer etter frokost, ta en rask matbit av en håndfull nøtter. Bare spise nøtter i moderate mengder, fordi de inneholder mye fett. Til lunsj, kaste et par gram magert kjøtt eller tofu på en seng av salat. Bruk kun extra virgin olivenolje og balsamicoeddik som dressing. Ca 2 til 3 timer senere, spise en annen snack av frisk frukt.

Forbered en sunn middag ved koking 3 oz. av lav-fett kjøtt eller fisk og ubegrenset grønnsaker. Smak til med noen krydder, men unngå salt. Ved å spise tre måltider og to mellommåltider, unngår du blodsukkersvingninger som forårsaker binging, hodepine og tretthet.

Vann

Det er av vital betydning i løpet av uken diett plan for å drikke daglig minst 10 glass vann. Dehydrering kan feiltolkes som sult smerter. Ved å drikke et høyt glass med vann, du fylle opp magen, forlater mindre rom for mat. Hvis du trenger ekstra motivasjon, smaken din vann med velsmakende ikke-sukker søtningsmiddel. Bor hydrert vil bidra til å forhindre den typiske tretthet forbundet med dietter.

Trening

Den 1-ukers diett plan er mest sannsynlig mindre kalorier enn du er vant til å spise. Holde øvelse til en moderasjon vil redusere sjansene for å bli for sulten. Det er viktig å slutte å trene hvis du begynner å føle deg svimmel eller ør. Gode ​​treningsmuligheter inkluderer turgåing, pilates, yoga og sykkelturer. Neste gang du føler trang til å jukse på kostholdet ditt, komme seg ut av huset. En kort pause fra fristelsen vil trolig ta tankene bort fra å spise. Uken diett plan anbefales kun for kortvarig bruk, på grunn av de intense kalori restriksjoner. Ta noen av forslagene og bruke dem på en vanlig kostholdsplan. Du vil bli overrasket over hvor mye bedre du føler deg.