Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Body hevelse fra Salt

En høy-natrium diett kan føre til at kroppen til å holde på væske. Dette utløser oppblåsthet og hevelse, som kan være ubehagelig til tider. Heldigvis finnes det måter å reversere eller kvitte seg med oppblåsthet forbundet med saltinntaket. I tillegg kan miste væske fra salt utløse en reduksjon i vekt som kroppen spyler ut overflødig natrium og vann.

Hvordan bli kvitt Body hevelse fra Salt

•  Drikk ekstra væske for å fjerne natrium fra kroppen din. Øke væskeinntaket stimulerer vannlating, som er nøkkelen til å skylle ut ekstra natrium og redusere hevelse. Vann er best fordi vannet ikke inneholder salt. Drikk minst åtte glass vann daglig.

Hev nedre del av kroppen. Hvis for mye natrium fører til hevelse i bena eller føttene, rekvisitt bena på en pute for å holde dette området hevet over hjertet. Høyde øker blodsirkulasjonen og bidrar til å redusere væskeansamling og hevelse i nedre ekstremiteter.

Ta en over-the-counter vanndrivende. Nonprescrption diuretika stimulere vannlating og bidra til å redusere hevelse fra salt. Snakk med en lege hvis du tar andre medisiner, eller hvis du har en medisinsk tilstand. Ta medisiner som er merket.

Curb natrium inntaket og redusere forbruket til ikke mer enn 2300 mg om dagen. Jo mindre salt du spiser, kan jo raskere kroppen din igjen og reversere hevelse.

Spis mer frukt og grønnsaker. Velg frukt med høyt vanninnhold for å hjelpe utvise ekstra vann og bli kvitt hevelsen. Alternativene inkluderer vannmelon, agurk og selleri.

Bruk løstsittende klær. Visse typer klær, for eksempel strømpebukse, stramme jeans og spandex kan redusere blodsirkulasjonen og øke hevelse.