Digidexo.com

Hva er behandlingen for barn med influensa?

Hva er behandlingen for barn med influensa?


Influensa, mer ofte referert til som influensa, er forårsaket av en svært smittsom virus som er gått fra person til person ved en rekke måter, blant annet gjennom hoste og nysing. Mens barn har en tendens til å være mer utsatt for influensa enn voksne, ungdommer også kjent for å lage raskere inngang når de er riktig behandlet. Du bør alltid konsultere en barnelege før administrering av behandling for en skrantende barnet, men i de fleste tilfeller det det lett å ta vare på et barn som lider av influensa i hjemmet.

Hjem fra skolen

Hvis et barn er stille vanlige symptomer på influensa, som nysing, hoste, tett nese, oppkast eller diaré, bør han bli fritatt fra skolen i minst to til tre dager før viruset har gått sin gang, og han er ikke lenger smittsom til andre barn. I tillegg er barn mer utsatt for andre infeksjoner mens hans immunsystem blir angrepet av influensa, så det er viktig å begrense sin eksponering.

Bed Rest

Sengeleie er avgjørende for et barns utvinning. Barn bør få lov til å sove så mye som nødvendig, så lenge de raskt bli sammenhengende når vekket.

Fever Reduksjon Medisinering

Barn vanligvis får feber når ned med influensa. Det er ikke uvanlig for barn å ha feber så høyt som 104 grader uten å kreve legehjelp. Å forvalte den anbefalte dosen av en over-the-counter paracetamol medisin vil redusere barnets feber og bidra til å lindre noen hodet eller kroppen aches hun kan ha oppstått. Aldri tilby et barn under 12 år aspirin som et middel for å redusere hennes feber. Ifølge leger ved University of Washington, kan dette føre til Reyes syndrom.

Væsker

For å forhindre dehydrering og underernæring, gi rikelig med væske for å det syke barnet. Tilbyr juice, vann, brus, popsicles eller sportsdrikke. Det er ikke avgjørende at barnet spiser i denne perioden, så lenge han tar i rikelig med væske. Hvis han begynner å utvikle en lys appetitt, er Kraft eller jello anbefales.

Luftfukter

Holde en lys-misting luftfukter i barnerommet kan gjøre det mer behagelig for henne å puste. Tett nese og nedsatt puste noen ganger avbryter trengte hvile og forlenge restitusjonsprosessen. Ved hjelp av en luftfukter for å holde luften i hennes utvinning området kjølig og fuktig vil gjøre det lettere for henne å hvile.