Digidexo.com

Gjør Lice Egg Roll ned håret aksler?

Hodelus (Pediculus capitis) er små, seks legged insekter som lever på menneskehoder. De er lysebrun til gul i farge og kan også bli referert til som en "lus." En voksen lus kan legge opptil 6 egg (nits) per dag, og ca 100 i sin livssyklus.

Levedyktighet

Ifølge University of Rhone Island Hagebruk program, "De fleste lus som faller av håret vil vanligvis ikke overleve lenger enn to til tre dager, mens nits kan være levedyktig i opp til 14 dager av den menneskelige vert. Menneskelig lus ikke overføres av kjæledyr som hunder, katter, ørkenrotte, fugler, osv - disse lusene ikke overleve på husdyr ".

Nits

Skall er oval i form og er omtrent på størrelse med en periode. De varierer i farge avhengig av sin livssyklus fasen fra skinnende brun, til gulaktig, til gjennomskinnelig hvit.

Flisespikkeri Barrierer

Det som gjør lus i og av seg selv, slik vanskelig infestasjon å få under kontroll, er at lus egg er faktisk limt til håret når de er lagt. Derfor, ikke mengden av sjamponering og risting av hodet vil gi ut en lus egg fra sin håret. I tillegg, de fleste av de over-the-counter behandlinger drepe bare levende lus, forlater eggene fortsatt levedyktig og klar til å klekkes. Det er derfor manuell fjerning av egg er den viktigste prosess.

Nit fjerning

Noen av butikken kjøpte lus kammer kan ikke lykkes løsne en nit fra et hårstrå. Klipp og umiddelbart kast hårstrå med nits festet.

Moduser for overføring

Lus spres fra person til person, vanligvis som et resultat av direkte kontakt. Deling av luer, kammer og hårbørster, kan også overføre lus.