Digidexo.com

Hva er årsakene til raping?

Raping, også referert til som raping, er resultatet av å slippe gjennom luft fra magen. Denne loven er kjent for den distinkte lyden den lager som luft kommer ut av munnen. Selv om raping i offentligheten kan være kilden til forlegenhet i noen kulturer, er det ofte helt ufrivillig. Den gode nyheten er at det er flere forskjellige årsaker til raping - og noen er unødvendige.

Overdreven Gas

Ifølge Mayo Clinic, kan visse matvarer, særlig de som er høy i fett eller karbohydrater, forårsake overdreven tarmgass. Dette bygger opp av gass er svært ubehagelig og kan noen ganger føre til alvorlig ubehag. Fordi visse matvarer fordøye saktere, kan magen føle deg oppblåst og sår, som fører til utvisning av gass. Raping er en vanlig måte å slippe denne gassen, og denne utgivelsen er ofte ufrivillig.

Svelger luft

Ifølge American College of Gastroenterology, aerofagi, som er svelging av for mye luft i en kort tid, kan føre til luft for å bygge seg opp inne i magesekken. Som et resultat, er raping noen ganger nødvendig for å frigjøre overskuddsluft. En person svelger vanligvis denne dreven mengde luft uten å vite det. Jo raskere en person spiser eller drikker, jo mer luft svelging. Andre årsaker til luft svelger inkluderer tyggegummi, ved hjelp av et sugerør og iført løse proteser.

Angst

Angst er knyttet til en rekke fordøyelsesproblemer, halsbrann til magesår, men angst kan også forårsake raping. Kroppen kan reagere på stress ved å fordøye maten saktere, noe som kan føre til tarmgass og raping. Dessuten kan angst føre til ufrivillig luft svelger. Det er viktig å slappe av for å lindre de uønskede fysiologiske bivirkningene av angst.

Soda

Soda er en populær drikk, men Mayo Clinic viser til at dens karbonatisering kan føre til en opphopning av luft i magen. Det tar noen ganger bare et par små slurker å føre til raping. Kombinasjonen av å drikke brus, svelger den raskt og bruke sugerør kan lett føre til overdreven raping.

Vane

Noen mennesker har en vane med raping, særlig hvis de har lidd av fordøyelsesproblemer i det siste. Barn som oppstøt for moro kan også utvikle en vane og gjøre det uten å merke. Dette, derimot, er en vane som kan stammet når det er anerkjent. Fordi det anses som en sosial faux pas å oppstøt i det offentlige, kan dette absolutt bli betraktet som en dårlig vane.