Digidexo.com

GERD behandling

GERD står for gastroøsofageal reflukssykdom. Personer med GERD opplever mange ubehagelige symptomer som stammer fra deres magesyre sikkerhetskopiering i spiserøret. At syre slitt bort det ytterste laget av vev den berører noe som kan forårsake betydelig skade. Nedenfor er en liste over behandlinger for GERD.

Over-the-counter behandlinger

Over-the-counter antacida redusere magesyre og er den første linjen i forsvaret mot GERD symptomer.

Alternativer til Antacida

Det er andre stoffer som er tilgjengelige over-the-counter som fungerer som syrenøytraliserende, men de er effektive for en lengre tidsperiode. Noen eksempler er famotidin og ranitidin, som er tilgjengelige i sterkere doser med en resept.

Healing skadet vev

Andre over-the-counter narkotika helbrede skaden gjort av magesyre og holde kroppen fra å gjøre for mye syre. Dette stoffet klasse kalles protonpumpehemmere.

Reseptbelagte legemidler

Alle de ovennevnte over-the-counter narkotika er gitt i reseptbelagte styrker når mindre doser ikke hjelper.

Sugery

I tilfeller der narkotika ikke fungerer godt nok, kan legene gjøre kirurgi på spiserøret for å hindre at back-up av syre.

Atferdsendringer

Noen ganger er den beste behandling forebygging. Noen atferdsendringer som hindrer GERD symptomer er å unngå fet og krydret mat, ikke liggende etter å ha spist og ikke på seg klær som passer for stramt.