Digidexo.com

Hvilke funksjoner av bromelain enzym i ananas?

Hvilke funksjoner av bromelain enzym i ananas?


Ananas frukt gir en lett tilgjengelig mat kilde til bromelain enzym. Enzymet er også tilgjengelig som et supplement. Kosttilskudd er produsert for å støtte felles helse ofte bruke bromelain i sine formler. The American Cancer Society rapporterer at det er bevis for å støtte bruk av bromelain enzym for behandling av fordøyelsesbesvær og betennelse, men mer forskning er nødvendig for å støtte bevis.

Bromelain Enzyme

Ananas frukt kjød og stammen holder bromelain enzymet. Bromelain enzym inneholder svovel. Det har også proteolytiske egenskaper eller elementer som bryter ned protein.

Digestive Aid

Å spise ananas eller tar bromelain enzym kosttilskudd etter måltider kan hjelpe fordøyelsen. Bromelain enzym stimulerer musklene i tarmen og bryter ned protein. The American Cancer Society artikkel om bromelain, som beskriver de kilder og egenskapene til enzymet, støtter sin bruk til dette formålet; de sier også at mer komparativ forskning om dens effektivitet som må gjøres.

Anti-inflammatorisk

"Bromelain: biokjemi, farmakologi og medisinsk bruk", en artikkel av HR Mauer, som støtter bruk av bromelain som behandling for betennelse og for behandling av brannskader ble publisert i august 2001 volum av Cellular and Molecular Life Sciences.

Andre bruksområder

"Om urter, Botanicals og andre produkter" i Sloan - Kettering Cancer Center-nettstedet navnene følgende vilkår som antas å svare rettmessig behandling inkludert bruk av bromelain: blåmerker, brannsår, kreftforebygging, kreftbehandling, sirkulasjonsforstyrrelser , og ødem. Ifølge Medline Plus, en publikasjon av det amerikanske National Library of Medicine og National Institutes of Health, er det vitenskapelige bevis for bruk av bromelain som behandling for disse forholdene "uklar".

Forsiktighetsregler

Medline Plus beskriver noen mulige allergiske reaksjoner og legemiddelinteraksjoner på deres informasjonsside om bromelain. Som ved bruk av noen supplement eller medisin, ta kontakt med din lege før bestemme et kurs i behandling.