Digidexo.com

Hvordan Kill sukker cravings

For de fleste mennesker prøver å gå ned i vekt eller holde en figur, kutte ned på sukker er en åpenbar måte å gjøre dette. Sukker kan smake godt, men det gir ingen næring, er full av kalorier, og kan råtne tennene. Men å gi opp sukkerholdige matvarer er ikke alltid lett, særlig hvis kroppen din craves søte snacks og desserter. Den beste måten å drepe sukker cravings er å kanalisere disse cravings i produktive sysler som trening. Med tiden vil de cravings passere. Hvis du kommer til å spise litt søtsaker, men det er best å motstå kunstige alternativer og nyte naturlig søte og sunne matvarer.

Hvordan Kill sukker cravings

La craving pass. Selv om dette kan høres lettere sagt enn gjort, de fleste sukker cravings er kort sikt, og la så raskt som de sparker inn. Å bli klar over at du opplever en sukker craving, heller enn å spise noe søtt, er et viktig skritt mot å bygge opp viljestyrke å motstå de lyster. Når du merker et sug, erkjenne det og deretter gjøre noe annet for å distrahere deg selv. Før du vet ordet av det, vil suget være borte.

Motstå sukker erstatter. Det finnes mange typer sukker erstatter som lover all smaken av sukker med ingen av kalorier. Men ikke sukker erstatter egentlig ikke smake eller føle helt som sukker, og i stedet for kalorier, leverer de risikoene som ofte følger eksponering for laboratorieskapte matvarer. Plus, ved hjelp av sukker erstatter som en krykke vil bare mate sukker cravings og sikre at de kommer tilbake med en hevn.

Substitute sunnere søtsaker --- overføre dine krav til helsekost. Neste gang du søthunger, nå for noen rosiner, druer eller annen frukt. Gulrøtter vil smake søtt, også, hvis du ikke spiser mye raffinert sukker. Hvis du kommer til å spise godteri, kan du like godt få litt næring ut av dem heller enn tomme kalorier.

Exercise. Den beste måten å drepe sukker cravings er å bli mer aktiv. Trening frigjør endorfiner som gjør at du føler deg bra og som undertrykker appetitten og ønske om junk mat og søtsaker. En anstrengende tur eller jogge eller annen hjerte-aktivitet er en ideell måte å kanalisere disse cravings til en positiv handling.

Spis snacks. En annen måte å bekjempe sukker cravings er å spise små mengder regelmessig. Å spise for mye på en gang kan senke energinivået og faktisk utløse en sukker craving. Å spise opptil seks småretter eller snacks per dag vil holde energinivået mer jevn og redusere cravings. Plus, kan du alltids ta litt naturlig sukker fra frukt eller grønnsaker i dine snacks for å holde søt tann fornøyd.

Hint

  • Hvis du kommer til å hengi seg til noe dekadent, nyte the real thing. Trikset er å øve moderasjon. Den enkleste måten å gjøre dette på er å planlegge på forhånd hva du vil tillate deg selv å ha og hvor mye. Så når du har det, gjøre det vare. Spis søtsaker sakte og nyt hver bit. Hvis du tenker på hvor bra det var i timer eller dager etterpå, det er fint --- bare ikke bruke det som en unnskyldning for å overindulge.