Digidexo.com

Dietter for Tynne Kids

I en verden av overvektige mennesker, de som er naturlig tynn tendens til å bli oversett. Klager detaljering vanskeligheten med å få vekt vil trolig bli møtt med alt fra et øye rull med forbitrelse til rent sinne. Å være radmager gutt kan være sosialt isolerende. Tynne barn kan være lurt å vises sterkere fremfor avmagret og skrøpelig. Hvis de ikke "vokse det", som undervektige voksne de kjører en mye høyere risiko for osteoporose, benbrudd, hjertesykdom og kreft. Men hvordan du pakke på pounds når ingenting ser ut til å holde seg til rammen på?

Kalorier

Den eneste måten noen noensinne gevinster vekt er ved å forbruke mer kalorier enn de forbrenner. Hvis du er naturlig tynn, kan du ha et svært høyt stoffskifte, som betyr at du rett og slett bruke mer kalorier uten å prøve, eller kanskje du ikke liker mange av de matvarer som gjør folk fete. Dette er faktisk en god ting, som å øke din junk food intake er en veldig usunn måte å få vekt. Sunn vekt kommer fra mat som er næringsrik og gunstig for kroppen din. Ditt første skritt mot vektøkning bør være å starte en food journal. Skriv ned alt du spiser hver dag, og i hvilken mengde. Deretter beregne kalorier du tar i. Hvis du vil opp i vekt bør du prøve å øke det daglige inntaket med 500 kalorier. Det er 3500 kalorier i ett pund, så 500 kalorier bør øke vekten med ca en en-kilos gevinst hver uke.

Matvalg

Det er tre grunnleggende mat kategoriene du bør bli kjent med: fett, protein og karbohydrater. Sunt fett, som for eksempel omega-3, er en kritisk komponent i en diett. Gode ​​kilder til gunstig fett er fisk, frø, nøtter, avokado og mais. Kosttilskudd proteiner gir byggesteiner for muskelutvikling og kan finnes i egg, melk, ost, tofu, kjøtt og fjærfe. Mens folk flest har ingen problemer med å innlemme mer protein i sine dietter, må du være forsiktig og moderasjon i porsjoner for å unngå å overbelaste nyrene. Foreløpig retningslinjene USDA ernæring anbefaler mellom 20 og 60 gram protein hver dag for optimal helse, avhengig av alder og kjønn. Karbohydrater bør utgjøre grunnlaget for kostholdet ditt. De gir kroppen din energi og sende drivstoff til hjernen. Gode ​​kilder for sunne karbohydrater inkluderer frukt, brød, pasta, poteter og korn.

Meny

Snarere enn å spise tre ganger om dagen, prøver å spise seks til åtte ganger. Odds er bra hvis du er undervektig du pleier å spise svært lite på en sittende, mett etter noen biter. Kroppen fungerer som en drivstoffgjerrig bil med en liten gasstank. Du trenger bare å holde tank full av toppen det hver time eller så. Gode ​​snacks valg inkluderer trail mix, tørket frukt, frossen yoghurt, frukt smoothies, juice drinker, milkshake, ost pinner, muffins eller knekkebrød med peanøttsmør.