Digidexo.com

Hvorfor en Tanning Bed Lag Kløe?

Hvorfor en Tanning Bed Lag Kløe?


Tanning senger er en rask måte å oppnå en gylden brunfarge. Dessverre, noen tanners bli kløende etter økter og noen ganger også utvikle støt eller utslett på ulike deler av kroppen.

Allergisk reaksjon

Allergiske reaksjoner på UV-lys i solarium består av kløende nupper og utslett på armer, ben, bryst og rygg. Mange ganger tanners vil reagere timer etter deres solingen, snarere enn mens i boden. En hudlege kan diagnostisere UV eller tanning bed allergier.

Hudproblemer

De underliggende hudsykdommer slik som eksem eller psoriasis kan utløses fra UV-lys, forårsaker ekstrem kløe.

Produkter

Tanning senger er sterilisert etter hver bruk. En plutselig reaksjon etter soling kan være en reaksjon på rengjøringsmiddelet. Det er også viktig å være klar over hvilke tanning lotions blir brukt fordi kremer kan påvirke folk forskjellig.

Antibiotika

Antibiotika gang advare brukerne å holde seg ute av solen; dette inkluderer kunstig sol fra solarium. Antibiotika føre til at huden blir lysfølsomme, eller sensitiv for lys. Tanners har en raskere sjanse for å brenne og utvikle et kløende utslett.

Oppløsning

Det er viktig å finne ut årsaken til kløe. En hudlege kan avgjøre om kløe er forårsaket av en allergi mot UV-lys eller en annen hudsykdom. Vær oppmerksom på produktet satt på kroppen din fordi mange tanning lotions har ingredienser som kan gi allergiske reaksjoner. Hvis det er stadig en endring i medisinering, konsultere lege før soling.