Digidexo.com

Hva er fordelene med Prenatal vitaminer før svangerskapet?

Prenatal vitaminer er viktige for kvinner som prøver å bli gravide og for kvinner som er gravide. Kvinner som prøver å bli gravide må forberede kroppen for unnfangelse og kvinner som er gravide trenger ekstra næring for å dele med babyen.

Funksjon

Prenatal vitaminer har en rekke næringsstoffer som er utformet for å fylle eventuelle hull i mors kosthold som kan være der. Folsyre, vitamin C, jern og kalsium er viktig for en baby vekst som en kvinne trenger både før og under svangerskapet.

Fordeler

Folsyre er spesielt kjent for å redusere sjansene for å ha en baby med misdannelser, nemlig ryggmargsbrokk. Det er også vist å redusere fødselsdefekter som involverer hjernen og ryggmargen. Kalsium er viktig for både mor og barnets bein. Det hjelper moren å holde en normal bentetthet og bein vekst for barnet. Jern bidrar oksygen reiser i blodet til både mor og barn.

Advarsel

På grunn av den konsentrerte natur prenatal vitaminer, de kan opprørt magen. Det er ofte en god idé å ta disse vitaminer med mat og vann for å motvirke bivirkninger som du kan få fra å ta prenatal vitaminer.

Misforståelse

Prenatal vitaminer er ikke en komplett dose av det daglige anbefalte verdi. Bare fordi du tar prenatal vitaminer betyr ikke at du ikke trenger å ta ekstra tilskudd for å få de riktige næringsstoffene for deg og babyen din.

Potensial

Jo lenger du ta prenatal vitaminer før du blir gravid, jo bedre sjanse har du til å få fullt utbytte av vitaminer. Hvis mor opplever en ernæringsmessig mangel, kan det ta måneder for å gjenopprette kvinnens ernæringsmessig balanse.