Digidexo.com

Chinese Herbal Cancer Cures

En rekke konvensjonelle behandlinger finnes for å behandle kreft - typisk involverer kjemoterapi, strålingsterapi eller kirurgi. Ulike dietter og foreskrevne atferdsendringer kan også hjelpe føre til utvinning. I tillegg til disse mer kjente rettsmidler, kan flere kinesiske urter anses potensielle kreftkurer - inkludert Bie Jia, Lu Feng Fang, Long Kui og Ban Zhi Lian.

Bie Jia

Bie Jia, eller myk kinesisk skilpaddeskall, har vært brukt i mange år som et tradisjonelt middel til å behandle kreft i Kina. Ifølge kinesiske urtekyndige, nærer Bie Jia en kreftpasient er Yin mens forankring deres Yang --- samtidig styrkende blodet og styrke den enkeltes immunforsvar. Bie Jia er i tillegg brukes til å behandle malaria, brystsmerter, lever og milt hevelse og hetetokter.

Long Kui

Long Kui, eller Salanum nigrum, er også kjent som svart søtvier, hage Huckleberry, Morella, Sunberry, og wonderberry. Urten er en kjent eliminator av giftstoffer fra kroppen, og som sådan har blitt brukt som en kreft-fighter i Kina i år. Spesielt har lang Kui blitt anvendt for å behandle halskreft, kreft i livmorkreft og strupehodet. Det kamper i tillegg nyrebetennelse og kronisk bronkitt.

Ban Zhi Lian

Ban Zhi Lian, eller piggtråd skullcap, har vært brukt i århundrer i Kina for å rense kroppen for giftstoffer, lindre smerte og stoppe blødninger. Det har også blitt anvendt som en behandling for kreft --- så vel som blindtarmbetennelse, hepatitt og blodforhold. Nærmere bestemt, er Ban Zhi Lian anvendes for å bekjempe rektum, tykktarmskreft og leukemi. Urten angriper blodårene av svulster --- og som sådan har vært et naturlig fokus for naturmedisinere som ønsker å behandle kreft.

Lu Feng Fang

Lu Feng Fang, eller Polistes mandarinus Saussure, anses av kinesiske urtekyndige som et giftstoff og parasitt stridende. Som sådan, har det vært brukt som et naturlig urtemedisin for å bekjempe kreft. Særlig kinesiske naturmedisinere anbefaler Lu Feng Fang for de med lungekreft eller magekreft.