Digidexo.com

FDA HGH Safety

FDA HGH Safety


Siden 1985 har syntetisk menneskelig veksthormon (HGH) vært tilgjengelig for en rekke FDA-godkjente bruksområder. HGH er et viktig hormon som trengs for vekst, og det skilles ut av hypofysen (i hjernen). HGH produksjonen synker etter ungdomsårene, som fører mange til å supplere eller misbruke veksthormon for sine påståtte fordeler.

FDA-godkjent bruk av HGH

HGH har blitt godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av en rekke sykdommer og lidelser. For voksne er HGH ofte brukt til å enten supplere mangelfull HGH produksjon eller til å behandle muskel sløse forbundet med sent stadium HIV / AIDS. For barn, er HGH foreskrevet for behandling vekst mangler.

Skjemaer og Dosering av HGH

FDA-godkjente form av HGH er for injeksjon. Injeksjons form av HGH kan kjøpes enten som et pulver (for å være fortynnet) eller som en klar væske. Dosering for barn er vanligvis 24-100 mcg daglig, per kilo kroppsvekt. Voksen dosering er 0,9 til 25 ug daglig, per kilo kroppsvekt.

Bivirkninger av HGH

Ledd- og muskelsmerter, ødem (væskeansamling), og nummenhet eller prikking i huden er alle vanlige bivirkninger av HGH bruk. HGH har også vært klinisk vist å øke veksten av ondartet (kreft) celler og for å øke muligheten for å utvikle diabetes.

Off-label bruk av HGH

HGH er ofte søkt for sine påståtte anti-aging effekter. Denne bruken off-label er spioneringen som å fremme vev reparasjon, immunsystem forbedring og styrking av skjelettsystemet. Men det er få kliniske studier som støtter de anti-aging krav. FDA har ikke vurdert eller godkjent HGH for anti-aldring voksen bruk.

Injeksjon Farene

HGH er bare bio-tilgjengelig når administrert av en intramuskulær eller subkutan injeksjon. Muntlige tinkturer er ikke effektive. Som med alle injiserbare legemidler, må forholdsregler tas for å unngå infeksjon på injeksjonsstedet. Injeksjonsstedet bør rengjøres grundig med en antibiotika og antimikrobielle vask, og en ren og steril nål bør brukes hver gang.

Bruk vs. Farene

Når foreskrevet HGH, er det en lege tro at nytten av behandlingen oppveier de negative bivirkninger. HGH har mange legitime programmer i behandling av en rekke pediatriske sykdommer og kan gi god helsehjelp til et lite antall voksne lidelser.