Digidexo.com

Hvordan Heal Red Skin

Hvordan Heal Red Skin


Rød eller irritert hud kan være forårsaket av mange faktorer som for eksempel en allergisk reaksjon på mat, solbrenthet, insektbitt og luftbårne allergener. Uansett årsak, kan rød hud være smertefullt. I det minste, kan det være en skamplett. Med anvendelse av rensemidler, kremer og litt sminke for å skjule rødhet; huden kan bli behandlet og helbredet. I noen tilfeller kan det være nødvendig å skjule rødhet i henhold bandasjer mens det er healing.

Bruksanvisning

Utfør en forsiktig ansikts undersøkelse, på jakt etter områder av huden som viser rødhet assosiert med akne. Akne er vanligvis gjenkjennelig med små pustler (white), dype røde sirkler og en fettete belegg på huden. Hell en liten mengde milde ansikt cleanser på en ren, tørr klut. Påfør rengjøringsmiddel til de berørte røde områdene, spesielt de hvor det er en høy konsentrasjon av whiteheads. Ta andre klut og veldig forsiktig tørke ansiktet. Gjenta daglig til rødhet begynner å avta.

Undersøk kroppen, søker etter røde områder som kan være forårsaket av luftbårne allergener og / eller mat reaksjoner. Denne type hud rødhet vanligvis dekker et område større enn 3 inches i diameter med mindre røde nupper hele. I sjeldne tilfeller kan det røde området vil inneholde svært mørke områder på midten. Påfør fuktighetsgivende, uparfymert bodylotion til røde områder av huden på kroppen. Hell en generøs mengde lotion på hendene og gni forsiktig på de røde områdene. Massasje til den lotion blir gjennomsiktig og har belagt huden. Gjenta daglig.

For alvorlig irritasjon, som det av solbrenthet, pakk det berørte området av kroppen i lyse bandasjer eller gasbind etter påføring fuktighetskrem for å beskytte området mot ytterligere sollys eller irritanter. Bruk frisk gasbind / bandasje daglig til huden er frisk nok til å ikke lenger krever det.

Bruk foundation eller concealer makeup på områder i ansiktet der rødhet er alvorlig. Sørg for å bruke ikke-slipende makeup (det vil indikere dette på pakken). Bruke indeksen og midtre fingre, spre et tynt lag med sminke på kinnene og pannen. Når det er på tide å fjerne den gjenta trinn 1. Bruk makeup på rød hud bare når det er nødvendig som det er en midlertidig løsning.

Tips og advarsler

  • Bruk kremer og rensemidler med alle naturlige ingredienser for å unngå irriterende rød hud.
  • Alltid holde huden ren og fuktig å minske behovet for rettsmidler.
  • Hvis hudirritasjon forverres, slutte å bruke alle produktene umiddelbart og søke hjelp fra en lege.