Digidexo.com

Har Acai Berry øke hastigheten på stoffskiftet?

Den acai bær er en type frukt dyrket i Brasil. Dens lilla hud er rik på antioksidanter, som bekjempe frie radikaler oksidasjon (dvs. aldring). Du kan konsumere bær enten i tablettform eller som juice. På grunn av sin økning i popularitet, finnes mye hype rundt dette "lurer berry" behov for å bli tilbakevist.

Metabolisme

Acai Berry er assosiert med økt metabolisme på grunn av dens egenskaper. Frukt inneholder enkle sukkerarter, som kroppen lett kan brenne og konvertere til energi. Fiberinnholdet i bærene hjelper også kroppen opphold mett lenger. Denne kombinasjonen av rask sukker for drivstoff kombinert med slow-brenning fiber er en vinnende kombinasjon for kroppens metabolske rate. Som forklart av sertifisert ernæring rådgiveren Leanne Ely i en Diet.com artikkel, bær er en fin måte å øke stoffskiftet ved å få ens fiber inntaket med noen calories.The acai berry er ikke unikt for sin evne til å hoppe starte kroppens stoffskifte. De fleste andre frukter inneholder enkle sukker og fiber, og kan gjøre dette også.

Cutting Through Kommersialisme

Mens selskaper ønsker forbrukeren til å tro dette lurer bær eller annen måte gjør du kaste pounds, fordelene av Acai Berry er ikke forskjellig fra mange andre frukter. For eksempel, ja, inneholder acai berry viktige polyfenoler som kan hjelpe innskrenke de frie radikaler som produseres av kroppen din når den forbrenner. Som en acai pille selskapet hevder, de beste komponentene i acai berry er anthocyaniner, polphenols, flavanoids og proanthocyanids. Andre frukter, men også inneholde disse kjemikaliene --- bjørnebær, blåbær, kirsebær, og selv druer er slike frukter.

Acai Berry Pill Betraktninger

Betale en premie for dette bær i en pille form er kanskje ikke den mest kostnadseffektive. Alle krav fra slike selskaper tout de helsemessige fordelene nevnt ovenfor, helsemessige fordeler som du kan finne i andre frukter for en brøkdel av prisen. Spise en halvliter blåbær for en dollar vil ha langt flere fordeler enn å ta en $ 3 acai berry pille. En liter av frisk frukt har en høyere vann, vitamin, og fiberinnhold, som alle er nødvendige for å øke forbrenningen i forhold til en liten pille. En Chicago Tribune artikkelen forklarer de høye kostnadene ved juice og piller (som varierer fra $ 30 til $ 50 per flaske) skyldes behandlingen koster. Disse kostnadene kan unngås ved inntak av andre frukter.

Acai Berry Vekttap

Erstatte acai juice for brus vil føre til vekttap. Å spise frisk frukt i stedet for bearbeidet fast food vil også føre til vekttap. Acai Berry er korrelert med vekttap fordi det er et sunnere alternativ til mange matvarer som pommes frites og potetgull. Vanninnholdet i frukt er en annen grunn frukt kan hjelpe deg å kaste pounds --- når kroppen er hydrert, kan sultfølelse forsvinne. US Public Health Commission Corps bekrefter at dehydrering kan forveksles med sult. Ifølge artikkelen, vannmelon, sitrus og salat er alle over 90 prosent vann - forbruk av disse matvarene kan slukke tørsten og samtidig gi essensielle næringsstoffer. Dermed er mange vekttap proklamasjoner av selskaper som gjør acai berry juice eller piller bare falbyr de helsemessige fordelene av alle frukter.

Bedre alternativer

Trening er ett alternativ som hoppe-starter stoffskiftet ved å brenne kalorier. No magic bullet finnes for vekttap, og acai berry diett kosttilskudd er ikke noe unntak. Erstatte frisk frukt og grønnsaker i stedet for raffinert sukker er en positiv start. Ved å gjøre nok friske kosthold valg, kan stoffskiftet regulere seg selv uten hjelp fra en dyr pille.