Digidexo.com

Hvordan redusere Belly Fat Uten Extreme Diet

Hvordan redusere Belly Fat Uten Extreme Diet


Ulike faktorer avgjør vekten din. Genetikk, trening og kosthold er blant de mest innflytelsesrike elementer. Du kan gå ned i vekt bare ved å brenne mer kalorier enn du forbruker. Du kan gjøre dette ved å trene, spise riktig og, viktigst av alt, noe som gjør vekttap en livsstilsendring. Heldigvis kan du redusere magefett uten ekstrem slanking.

Hvordan redusere Belly Fat Uten Extreme Diet

•  Etablere en realistisk vekt-tap mål. Ikke tro at du vil miste magen fett i løpet av få uker. Det tar måneder eller år, for å bli kvitt magefett helt. Losing lag to pounds per uke er sunt, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har mye magefett å tape, konsultere legen din for å finne ut hva som ville være et sunt mål og den beste måten å oppnå det.

Pass på hva du spiser. Innføre mer frukt, grønnsaker, magre proteiner og magre meieriprodukter i kostholdet ditt, mens kutte ut mat med høyt fett, kalorier og sukker. For eksempel, i stedet for å ha en bolle med iskrem for en matbit, ta en kopp fettfattig yoghurt med et par jordbær og blåbær. Eller, i stedet for en bolle med chips, velger en håndfull mandler. Kutte ned på å drikke brus og spise godteri.

Kutt ned din del størrelser. I stedet for å konsumere tre eller fire store måltider om dagen, spise fem eller seks mindre måltider. For eksempel, for frokost, har en omelett laget med dine favoritt grønnsaker. En time eller to før lunsj, har en håndfull druer eller en appelsin. Til lunsj, lage en sunn wrap med kylling, spinat blader og fettfattig ost med en side av din favoritt frukt. Et par timer før middag, har en håndfull pretzels. Til middag, lage laks, mais og grønne bønner. Etter middag har en fruktig is pop eller en håndfull baby gulrøtter med peanøttsmør. Ikke bare vil spise mindre oftere holde deg full, det holder stoffskiftet i gang.

Øvelse mer. For å redusere magefett, bør du trene hver dag. En dag, gå for en joggetur. Neste dag, fokus på toning opp. Slå opp rutine ofte slik at kroppen din ikke blir komfortabel med det. En måte å gjøre øvelsen mer moro er å gjøre ting som du liker. For eksempel, hvis du og din mann nyte fotturer, kan du prøve å gå eller løpe forskjellige stier sammen hver helg. Eller, registrere deg for en yoga klasse med en venn. Hvis du er presset for tiden, gå eller kjøre din hund rundt kvartalet før og etter jobb hver dag.

Utfør øvelser som er rettet mot vekttap i magen. Slike øvelser inkluderer planking og leg-heiser. Å planke, ligge på magen på gulvet. Prop deg opp på underarmene, slik at albuene er i en 90 graders vinkel. Løft deg opp på tærne og balansere deg selv i denne stillingen i minst 30 sekunder. Hold ryggen så flat som mulig under øvelsen. For å gjøre leg-heiser, ligge på gulvet på ryggen med armene flatt på sidene. Sakte heve bena sammen helt til de når en 45-graders vinkel med gulvet. Hold denne positur i tre sekunder, deretter sakte senke beina ned til gulvet, men ikke helt. Deretter løfter beina opp igjen og gjenta.