Digidexo.com

Naturlige urter for ekstremt høyt blodtrykk

Naturlige urter for ekstremt høyt blodtrykk


Høyt blodtrykk er en farlig helsetilstand. Denne tilstanden tvinger hjertet til å pumpe hardere mens setter press på blodårene for å øke blodgjennomstrømningen. Flere ting kan føre til høyt blodtrykk som stress, angst, høyt kolesterol, spenning og noen hjertesykdom. Å vite årsaken til høyt blodtrykk kan bidra bestemt hvilke naturlig urt som fungerer best for å behandle det.

Hvitløk

Hvitløk virker lik en blod tynnere. Det er spioneringen som en effektiv urte behandling for å senke systolisk blodtrykk. Totalt sett er hvitløk en urt med egenskaper som fremmer kardiovaskulær helse. I tillegg til å senke blodtrykket, det hindrer pest fra å bygge i arteriene. For hvitløk å fungere best på å senke blodtrykket, spise den rå. Den mister sine medisinske egenskaper når det kokte. Når du har spist hvitløk vil det senke blodtrykket i løpet av to til tre timer.

Hawthorn

Denne naturlige urten er vel kjent for sin evne til å behandle høyt blodtrykk. Hawthorn styrker hjertet og forhindrer plage bygge opp i arteriene. Bruk Hawthorn som te. Drikk ett eller to kopper Hawthorn hver dag til å behandle høyt blodtrykk.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba er fra de gamle treslag. Det er bladene er best brukt i form av urtete, piller og kapsler. Gingko Biloba har egenskaper som eliminerer blod og hjerte lidelser, inkludert høyt blodtrykk, blodpropp, hjertesvikt, og koronar hjertesykdom. Urten oppfører seg som en tynnere i arteriene og forbedrer blodsirkulasjonen.

Løvetann

Løvetann er en spiselig blomst som du kan spise eller drikke. Å senke høyt blodtrykk bruk løvetann på en grønn grønn salat, eller bruk røtter og blader for å lage løvetann te. Hvis du bruker det som te, drikke det tre eller fire ganger hver dag. Løvetann er et godt valg for å redusere høyt blodtrykk fordi den fungerer som et vanndrivende. Men ikke bruk løvetann, hvis gallegangen er blokkert på grunn av gallestein. I stedet søke legehjelp.

Lime Blossom

Lime blossom roer kroppen og som gjør den perfekt for å redusere høyt blodtrykk. De avslappende egenskaper også arbeide på hjertet bremse hjertebank og forebygge koronarsykdom. Bruk kalk blomstre som en te. Drikk en kopp lime blossom te for en til to uker for å senke blodtrykket.

Saffron

Ved hjelp av safran hver dag vil gjøre en dramatisk forskjell i å senke høyt blodtrykk. Du kan lage mat med safran hver dag bruker det som krydder til maten, eller bruke urten i teen.