Digidexo.com

Høyt blodtrykk symptomer hos eldre

Høyt blodtrykk symptomer hos eldre


Blodtrykket henviser til mengden av blod som hjertet pumper og motstanden av blodstrømmen i den arterielle blodkar. Når hjertet prøver å pumpe blod gjennom trange arterier, det er mer motstand. Dette gjør en persons blodtrykket høyere. Mennesker - særlig eldre - med høyt blodtrykk har økt risiko for å utvikle svært alvorlige problemer som hjerneslag og hjerteinfarkt. Men når det har blitt oppdaget, kan du arbeide med en lege for å kontrollere den.

Advarsel

Høyt blodtrykk er vanligvis oppdaget av en lege fordi det er egentlig ingen spesifikke symptomer for å varsle en person om det. Symptomene at folk med høyt blodtrykk gjøre opplevelsen er vanligvis milde og avskrevet som noe annet.

Svimmelhet

Personer med høyt blodtrykk kan oppleve redusert blodtilførsel til hjernen og erfaring svimmelhet. Svimmelhet blir ofte betraktet som en bivirkning av medikamenter, eller som en svakhet hos eldre og oversett som et høyt blodtrykk symptom.

Hodepine

Personer med høyt blodtrykk kan oppleve hodepine. Dette er på grunn av trykket i blodårene som går gjennom hodet. Dette presset kan irritere nerver. Fordi eldre mennesker er ofte på medisiner, er hodepine ofte sett på som et medikament bivirkning stedet for et tegn på høyt blodtrykk.

Visjon

Personer med høyt blodtrykk kan oppleve dobbeltsyn eller tåkesyn. Synsproblemer blir ofte betraktet som et tegn på aldring og kan bli oversett som et symptom på høyt blodtrykk.

Neseblod

Små blodkar i slimhinnene kan sprekke når det er økt blodtrykk. Hyppige neseblod hos eldre bør ikke overses som et tegn på allergi eller en tørr, tett nese, noe som kan være et tegn på høyt blodtrykk.

Puls

En person med høyt blodtrykk kan ha svingninger i hennes hjerte rate, noe som skjer ofte med eldre mennesker. Dette er på grunn av den økte arbeids hjertet har å gjøre. Dette kan også produsere brystsmerter.

Kortpustethet

Personer med høyt blodtrykk kan ha kortpustethet når du ligger nede. De kan våkne plutselig fra dvale og foretrekker å sove med hodet hevet. Kortpustethet er et tegn på høyt blodtrykk.