Digidexo.com

Sammenligning av vekttap programmer

Sammenligning av vekttap programmer


Er du nysgjerrig på å finne et vekttap program som ville passe for deg? Med så mange der ute, kan det være vanskelig å luke gjennom dem alle og finne ut hvilket program å følge. Det første trinnet er å bryte ned de programmene inn i tre hovedkategorier: kaloritelling, karbohydrater begrensning, og mosjon regime. Vi kommer til å unngå å snakke om kosttilskudd eller operasjoner, og fokusere på programmer som du kan begynne på egen hånd uten å lage en tur til GNC butikk eller en plastisk kirurg.

Kaloritelling

Det første trinnet i en kalori-telling diett er å avgjøre hvor mange kalorier du bør spise per dag. For å gjøre dette må du beregne din BMR (base metabolic rate):
Kvinner: BMR = 655 + [4.35 x vekt i pounds] + [4,7 x høyde i inches] - [4,7 x alder i år]
Menn: BMR = 66 + [6,23 x vekt i pounds] + [12,7 x høyde i inches] - [6,8 x alder i år]

Deretter må du finne ut hvor aktiv du er.
Hvis du er en sofagris, eller foretrekker å være ekstremt kulden: kaloriinntak = BMR x 1.2.
Hvis du gjør lett trening én til tre ganger i uken, som å gå eller grundig rengjørings: kaloriinntak = BMR x 1.375.
Hvis du er litt aktiv deltar i idrett eller trener tre til fem ganger i uken: kaloriinntak = BMR x 1.55.
Hvis du er veldig aktiv gjør intense treningsøkter eller deltar i idrett seks eller syv ganger i uken: kaloriinntak = BMR x 1.725.
Hvis du er aktiv til det ekstreme; si, er din jobb som en fysisk trener eller idrettsutøver, eller du er i trening for en triathlon: kaloriinntak = BMR x 1.9.

Nå som du vet hvor mange kalorier du kan spise en dag, må du holde strenge orden på alle dine forbruk. Du kan gjøre dette for hånd i et tidsskrift, eller det er mange online nettsteder som kan hjelpe, inkludert My Pyramid, satt ut av USDA.

Karbohydrat begrensning

Karbohydrater er i det vesentlige sukkerarter og stivelser slik som brød, poteter, sukkertøy og frukt. De fleste lav-carb dietter starte ekstremt streng og deretter utvide. Vanligvis er karbohydrat forbruk begrenset til 20 gram per dag for de første 10 dagene. Så du øke til 30 gram for resten av den første måneden, og deretter kan du trygt gå opp til 40 gram til vekttap målet er oppnådd. I denne dietten plan, akkurat som med kalori telling, må du holde en streng oversikt over hva du spiser. Du ønsker å bo under din tildelte gram per dag for at dette programmet skal fungere. Noen matvarer du vil unngå helt, for eksempel hvete, mel, stivelse (poteter, ris) og sukker, inkludert naturlig sukker i frukt og melk. Avveiningen er frie tøyler med low-carb matvarer som kjøtt, ost, grønne grønnsaker, og ingen sukker drikke og dessert alternativer som regel søtet med Splenda.

Øvelse Regime

Det siste alternativet er trening. Du kan gå ned i vekt gjennom trening alene. Selv om denne ruten er vanligvis langsommere, kan det være til slutt så effektiv som diett alene. Trening øker stoffskiftet og brenner calories.The Trikset er, må du forbrenne mer enn du forbruker, så når du øke aktivitetsnivået, ikke øk inntaket å matche. Øvelse endres også din kroppssammensetning; som du utveksle fett for muskel metabolic rate vil øke tilsvarende, noe som gir raskere vekt-tap prosess. Som en bonus, har trening vist seg å redusere blodtrykket og risikoen for slag, hjertesykdom og visse kreftformer.

Velge Vekttap Program

Programmet som best fungerer for deg er virkelig en som passer inn i din livsstil. Hvis du liker tanken på å spise en biff salat med ranch dressing og føler fine forlate av krutonger, tomater og hvitløk brød, kan det hende at low-carb banen være en god passform. Hvis du ønsker å spise alt du liker å spise, og er fint med mindre porsjoner, kan kaloritelling være den beste passform. Hvis du ikke ønsker å endre måten du spiser, akkurat slik klærne passer, så trening kan være din beste passform. Oppriktig, legge oppgaven til enten kalori-telling eller low-carb program er det beste alternativet. Det vil øke din generelle form og minske mengden tid som du trenger diett begrensning, enten det er mengden du spiser eller innholdet, og vil forbedre din generelle helse ved ligaer.