Digidexo.com

Hvordan Firm underarm Skin

Mange mennesker, særlig kvinner, sliter med pløsete underarm hud. Noen ganger er det overskytende huden skyldes rask vektreduksjon. Andre ganger er det på grunn av mangel på aktivitet som bruker triceps muskler, muskel i det området av armen. Triceps, som bokstavelig talt betyr "trehodet muskel," ligger på undersiden av overarmen. Ved å arbeide dette trehodet muskel og delta i aktiviteter som forbrenner fett, vil du begynne å se din armene tone opp og bli fast.

Hvordan Firm underarm Skin

1 Gjør arm øvelser som fungerer triceps på en daglig basis. Et eksempel på øvelser som du kan gjøre daglig er pushups, sirkler arm, arm utvidelser og arbeid på en boksesekk. Prøv å gjøre fem sett med 10 repetisjoner med hver arm. For mer arm øvelser du kan gjøre for å bli kvitt overflødig underarm hud, klikk på linken i "Ressurser" i denne artikkelen.

Bruk vekter med armene for å gjøre skulderpress. Du kan bruke håndmanualvekter eller større vekter. Fordelen med å bruke små, 8 til 10-kilos manualvekter er at du kan ta dem med deg overalt. Du kan selv gjøre skulderpress mens du sitter i stolen på kontoret. Prøv å gjøre fem sett av 10 repetisjoner tre ganger per uke for hver arm.

Bruk en øvelse maskin som også fungerer armene, slik som en elliptisk maskin eller romaskin. Noen ergometersykler og tredemøller også tillate armbevegelse som fungerer armene.

4 Sett i kardiovaskulære fettforbrennende aktiviteter som svømming, jogging, turgåing, hopping knekt og annen aktivitet som kan inkludere bruk av armmusklene.

Spis et riktig kosthold som inkluderer daglige anbefalte porsjoner fra de fem store matvaregrupper: frukt, grønnsaker, protein, korn / korn og meieriprodukter.

Drikk åtte til 10 8-unse glass vann daglig.