Digidexo.com

Hvordan forberede Dental Implant Surgery

Hvordan forberede Dental Implant Surgery


Dental implantater er et alternativ til proteser. De legger til din tillit og gjøre spise og snakke så mye lettere. Tannimplantat kirurgi er en involvert prosess og krever flere besøk med spesialister. Følg disse trinnene for å forberede seg på tannimplantat kirurgi.

Bruksanvisning

•  Ha en grundig evaluering. Du trenger for å få et komplett tann eksamen med røntgen og modeller av munnen.

Fortell tannlegen din om eventuelle eksisterende medisinske forhold. Det er viktig at han vet om du har noen ortopediske implantater, hjerte eller vaskulære problemer. Du må kanskje ta antibiotika før du får tannimplantater.

Kjør gjennom tannimplantat prosedyren plan med tannlegen din. Sørg for at du vet nøyaktig hva du kan forvente under alle operasjoner.

Slutte å røyke og overdreven drikking. Begge er skadelig for helsen og kan faktisk føre til at tannimplantat prosedyren sviktende.

Unngå å spise eller drikke i minst 6 timer før tannimplantat avtale.

Bruk komfortable, løstsittende klær på dagen av operasjonen. Du vil bli bedøvet, så det er viktig å føle seg komfortabel.

Spør en venn eller familiemedlem til å kjøre deg til tannlege kontoret. Du vil ikke få lov til å kjøre i 12 til 24 timer etter tannimplantat kirurgi.

Hint

  • Hvis legen foreskrevet et antibiotikum, drikker bare en liten mengde vann med pillen.
  • Ikke ta noen medisiner på operasjonsdagen uten først å snakke med legen din.