Digidexo.com

Hva er en Inlay Cast Bridge?

Hva er en Inlay Cast Bridge?


Et innlegg støpt bro består av en skreddersydd falsk tann (eller tenner) begynte på to kroner. Brua er montert på to friske tenner for å fylle et gap mellom dem forårsaket av en manglende tann. Det holdes på plass ved å binde en krone over hver av de sunne tenner. Broen består av et metall-støpeinnlegg, som er dekket av en tynn finer for å gjøre det ligner ekte tenner.

Typer

Den tradisjonelle formen for innlegg bridge er en porselen finer smeltet på en metallisk base. Men noen nyere varianter har inlays kastet fra kompositt harpiks. En annen nyvinning er pin-beholdt innlegg bro, som er festet til støtte tennene med koniske stifter etter at inlays har blitt bundet til dem, noe som gir en strammere passform.

Kostnad

Kostnaden av broen avhenger av materialene som brukes. For eksempel, en bro støpt med et basismetall innlegg er billigere enn en med en edelmetallinnlegg, og en porselens finer er dyrere enn harpiks. Med dental forsikring, kan du forvente å betale mellom $ 300 og $ 400.

Fordeler

Montering en bro kan bidra til å avverge råte og tannkjøttsykdom. Det forhindrer også de andre tennene fra å flytte, og kan noen ganger bidra til å løse problemer med bitt og bedre talekvalitet.