Digidexo.com

Hvordan Anesthetize Cheek

Hvordan Anesthetize Cheek


Anesthetization reduserer smerte forbundet med tannbehandling. Anesthetizing et lokalt område som kinnet (kinn overflate) krever ulike anestesimidler og metoder til generelle anestetika. Ifølge doktor Spiller, forvalter den gjennomsnittlige tannlegen mellom 1500 og 2000 lokalanestetika hvert år. Branch blokkering er betegnelsen som brukes for å beskrive den lokaliserte blokkering av smerte i visse sensoriske reseptorer i tannkirurgi og mindre tannbehandling som fyllinger. Den buccale nerve forbinder reseptorer i kinnet til hjernen og er derfor ansvarlig for overføring av smerte. Under operasjon, kan det være effektivt ved hjelp av nummen lidokain.

Bruksanvisning

•  Forbered en nål som inneholder lidokain løsning ved å feste en forseglet kassett av lidokain til en bakladet sprøyte. Også kjent som xylocain eller lidokain, er lidokain et moderne lokalbedøvelse som har erstattet eldre versjoner inkludert novocaine. Den har en halveringstid i kroppen på bare rundt to timer.

Be pasienten om å slappe av og åpne munnen bred nok til å sette nålespissen komfortabelt. Du vil trenge hjelp av en tannhelsesekretær for å sikre dette gjøres effektivt.

Posisjon kinnet tilbaketrekkingshylsen mellom kinn overflate (dette er den indre overflate av munnen) og de ​​bakre tenner. Kontroller at du har et klart syn på injeksjonsstedet, som ligger bak den tredje mandibularis molar tann, på baksiden av munnhulen (eller munn).

Sett nålen sakte inn i slimhinnen som dekker retromolar fossa, som finnes bak den tredje mandibularis molar. Nålen skal trenge gjennom slimhinnen ved 25 mm.

Ta 1 mm av nålen for å tillate fluidet i sprøyten plass til å gå inn i slimhinnen uten å legge unødig trykk til vevet.

Sakte sprøyte halv patron anestesimiddel i slimhinnen. Dette tar ca 40 sekunder.

fjern Gradvis nålen.

8. Vent til pasienten å miste allergi i kinnet, noe som blir tydelig når hun ikke kan snakke ordentlig, eller føler innsiden av munnen hennes lenger.

9. Hvis en molar blir fjernet, må den andre halvdel av lidokain patronen skal brukes på den motsatte side av tannen, i tannkjøttvevet.