Digidexo.com

Herniated disk Healing

En herniated plate oppstår når de myke, svampaktig plater mellom knoklene i ryggraden bli forstuet eller skadet. Personer som lider av herniated plate ofte opplever ekstremt ubehag og smerte, selv om disse symptomene er vanligvis behandles med at-home omsorg, herunder rikelig hvile og redusert aktivitet. Heldigvis, hjem rettsmidler for smerte fra en herniated plate er enkel og lett å følge.

Sørg for å hvile

Selv om en herniated platen kan føre til ekstrem smerte og ubehag, vanligvis helbreder tilstanden på egen hånd med tid og hvile. Voksne bør få mellom seks til åtte timers hvile, mens ungdom bør få åtte til ti timer i natt. I tillegg bør pasienter som lider av en herniated plate sove i en posisjon som ikke legger ekstra belastning på ryggraden; derfor bør pasientene prøve å sove på ryggen for å justere og forlenge ryggraden.

Unngå anstrengende aktiviteter

Mange pasienter som lider av en herniated plate erfaring lenger healing ganger fordi de fortsetter å utføre aktiviteter som plasserer stress på ryggraden. For å få fart på utvinningen tid, unngå fysisk bevegelse som kan legge press på baksiden, for eksempel løfting og bøying. Pasientene bør også unngå anstrengende fysisk aktivitet, blant annet løping, jogging og hopping. Hvile og la ryggmusklene til å helbrede naturlig slutt vil sikre en raskere utvinning tid.

Bruk Cinnamon

Mange holistiske spesialister mener at kanel gir lindring til pasienter som lider av en herniated plate, så prøv å konsumere produkter rike på krydderet. I tillegg kan kanel pastaer gi ytterligere lettelse og redusere betennelse når den brukes til det berørte området. For å gjøre kanel lime, kombinere en spiseskje med kanel, en spiseskje honning og en kvart kopp rosevann. Bruk på ryggen i en halvtime før du tar med en varm vaskeklut.

Tenk Hot / Cold Komprimerer

Varme eller kalde komprimerer kan anvendes for å redusere muskelsmerter forbundet med den første skade på ryggplaten. Kalde kompresser bidra til nummen verkende muskler og redusere hevelse mens varme kompresser bidra til å slappe muskler, er det imidlertid viktig å snakke med legen din for å finne ut hvilken type kompress er best for akkurat din skade. Dessuten vil komprimerer ikke adressere herniated platen selv.