Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere en visdomstann

Hvordan man skal håndtere en visdomstann


Visdomstennene er de aller siste jekslene som er plassert på baksiden av kjeven din. Vanligvis bryter de gjennom tannkjøttet når du er mellom 17 og 25, men de kan komme inn i alle aldre fra ungdomsårene gjennom voksenlivet. Når visdomstennene begynner å bryte ut, kan de forårsake en god del smerte og ubehag. Heldigvis finnes det måter å redusere lidelse involvert. Noen mennesker får visdom tennene fjernet og det er en veldig vanlig kirurgi.

Bruksanvisning

•  Sett en løk på det spesifikke området som forårsaker du smerte. Løk er ansett som en stor smertestillende i naturmedisin sirkler. Skjær løken i små biter som passer direkte over problemer området og vil trykke på tann når munnen er lukket. Du kan også plassere løk mellom tannkjøttet og kinnet. Den kalde natur løk vil også bidra til å drepe eventuelle bakterier som kan være årsaken til smertene, ifølge Tandurust, en naturlig rettsmidler nettside.

Legg et stykke hvitløk på tannkjøttet. Et skall av en hvitløk fedd kan være en enkel løsning, men strø salt på fedd før du legger den på tannkjøttet. Saltet kombinert med hvitløk vil gi smertefulle området en analgetisk effekt som både hvitløk og salt er naturlige smertestillende midler. Hold hvitløk på tannkjøttet så lenge det varer. Hvis du trenger å erstatte den gamle hvitløksfedd med en ny en, gjør du det.

Ta aspirin eller ibuprofen for smertelindring. Følg alltid bruksanvisningen for å ta noen medisiner. Du bør bare trenger disse smertestillende for et par dager, etter som smertene skal avta.

Ta en standard husholdning bomullsdott og dypp den i hydrogen peroxide. Bruk gjennomvåt bomullsdott med hydrogen peroxide å pensle tannkjøttet rundt visdom tann. Kontakten med hydrogen peroxide kan brenne litt så bruk konservativt først. Legg mer peroxide som du føler deg mer komfortabel med sine effekter. Bare gjøre dette et par ganger som en dag som du ikke ønsker å innføre store mengder hydrogen peroxide til tannkjøttet.

Legg inn en isbit i munnen og flytte den med tungen slik at den sitter riktig på det området av smerte. Kuben vil nummen problemområdet og redusere ubehag nivå. Det rette fungerer bare hvis smertene er mild.