Digidexo.com

Post Workout Protein Krav til Bodybuilding

Kroppsbyggere og idrettsutøvere har kjent i årevis at første prioritet i vekt rom for å maksimere muskel gevinst og fett tap er å sikre at deres post-workout ernæring ringes perfekt. Mens disse gruppene har visst om post-workout ernæring for en stund, har konseptet begynt å sildre ned til rekreasjons-og helge løftere, som også kan dra nytte av en skikkelig post-workout måltid.

Post-Workout Window

Den post-workout vinduet omfatter en omtrent 90-minutters periode som begynner umiddelbart etter opphør av en treningsøkt. I denne perioden, er kroppen i en næringsrik sultet tilstand, takket være det harde treningen og er "primet" for å behandle store mengder protein og karbohydrater for å gjenoppbygge skadet muskelvev.

Mengde Protein

Ifølge hans forskning har Dr. John Berardi ved University of Western Ontario i Canada konkluderte med at 0,4 gram protein per kg (2,2 pund) av kroppsvekt vil bidra til å stoppe muskel sammenbrudd og starte prosessen med muskel reparasjon. Den anbefalte dose av 0,4 g / kg kroppsvekt virker ut til omtrent 35 g protein for en 200-lb. enkelte.

Kind of Protein

For ideelle resultater, bør kroppen være i stand til å få tilgang til næringsstoffer så fort som mulig. Derfor bør den ideelle type post-workout måltid være flytende - med andre ord, en protein shake. Husk at ikke alle proteiner er skapt like. For den post-workout vinduet, ønsker vi ikke å spise opp en slow-fordøyd protein som kasein - hold deg til raskt fordøyde proteiner som myse konsentrat.

Maksimere Post-Workout Window

Fortsetter med begrepet levere næring til kroppen så raskt som mulig, ønsker vi å få inntatt protein inn i våre muskler med all hast. For å gjøre dette, må vi pigge insulin nivåer. Insulin er et transport hormon som bærer næringsstoffer til muskel og fettceller. Å pigge insulin, bør vi spise minst 0,8 g per kg kroppsvekt i raskt fordøyd karbohydrater, sammen med vår protein. Å gjøre noe annet ville sløse bort muligheten presentert ved å ha post-workout protein.

Betraktninger

Selv om dette kan høres komplisert ut, sikre forsvarlig post-workout ernæring er forskjellen mellom å se jevn gevinster i gym og fruitlessly spinne med hjulene. Selv om du er en "helg kriger," det vil fortsatt være fint å oppnå dine mål som mye raskere. Følge disse anbefalingene religiøst kan hjelpe deg å maksimere din tid i treningsstudio, noe som gjør din ideelle kroppsbygning at mye mer av en realitet.