Digidexo.com

Hjertevennlig Foods

Hva slags mat er bra for hjertet? Noen matvarer direkte påvirke helsen til ditt hjerte. Noen matvarer påvirke andre deler av kroppen din, men indirekte bidra til helse for hjertet ditt. Hva er de og hva gjør de?

Protein

Magert kjøtt og bønner er fulle av protein. Protein fra magert kjøtt hjelper kroppen bygge muskler. Ditt hjerte er en viktig muskel i kroppen din. Bønner legge til muskel og bidra til å regulere kolesterol og holde det dårlige kolesterolet vekk fra hjertet.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker legge fiber i kroppen din til å bidra til å redusere det dårlige kolesterolet. De har også vitaminer og mineraler som hjelper de elektriske mekanismer for hjertet ditt.

Olive Oil

Olivenolje er rik på omega-3 fettsyrer. Det akkumuleres ikke og tette opp i blodårene siden det er en enumettet fett. Olivenolje hjelper hjertet bevege flytende og effektivt som det pumper blodet til andre organer i kroppen din.

Fisk

Fisk gir protein til muskel av hjertet. Det er også rik på vitaminer, mineraler og omega-3 fettsyrer for å hjelpe hjertet kontrakt og slipp effektivt.

Magre meieri

Melkeprodukter som lettmelk, ost og yoghurt er fulle av protein. Melkeprodukter hjelper hjertet muskler kontrakt og slipp. Melk er 87 prosent vann.

Vann og nøtter

Vann hjelpemidler ditt hjerte ved å opprettholde riktig balanse i kroppen din. Nøtter har omega-3 fett, protein, vitaminer og fiber alt sammen til én mat.