Digidexo.com

Den ernæringsmessige verdien av Hermetisert Kokt Corn

Den ernæringsmessige verdien av Hermetisert Kokt Corn


Corn er en av de mest populære korn på planet, og med god grunn. Det er både deilig og næringsrik, og kan være en sunn del av et balansert kosthold. Kokt hermetisk mais har omtrent samme næringsverdi som fersk eller frossen, så det er en praktisk måte å inkludere korn i dine daglige menyer.

Fett og kalorier

En halv kopp hermetisk mais - ca en halv åtte-unse kan - har 82 kalorier, omtrent 1 prosent av anbefalt daglig inntak (basert på en 2000-kalori diett). Den inneholder også bare 1 gram fett, og ikke noe mettet fett.

Natrium og kolesterol

Hermetisk mais er kolesterol-fri, men en halv kopp inneholder ca 273 milligram natrium, om lag 11 prosent av det daglige anbefalte inntaket.

Vitaminer og mineraler

En halv kopp hermetisk mais inneholder om lag 12 prosent av det anbefalte daglige mengden av vitamin C. Den inneholder også små mengder kalsium, jern, protein og fiber. Corn er en god måte å supplere disse vitaminer og mineraler i kostholdet ditt.

Helse Fordeler

Selv om relativt lav i de fleste vitaminer og mineraler, inneholder hermetisk mais vitaminer og forbindelser som har vist seg å forbedre synet, styrke hjernens funksjon og forebygge tykktarmskreft.

Kjøpe Hermetisk mais

Når du kjøper hermetisert mais, som med alle hermetikk, unngå bokser med bulker, buler, rust eller lesjoner i boks, da disse kan slippe luft inn kan og tillate bakterier å vokse i boks.